Νίκη Λάμη για τον θάνατο της Καίτης Κωνσταντίνου: Είναι πολύ φρέσκο ακόμα και με έχει επηρεάσει πολύ
Όταν θα τύχει να παίξει κάτι στην τηλεόραση ή να γίνει κάποια σχετική αναφορά, αλλάζω κανάλι, πρόσθεσε
Η απώλεια της Καίτης Κωνσταντίνου έχει βυθίσει σε θλίψη τον καλλιτεχνικό κόσμο, με πολλούς ηθοποιούς να εκφράζουν τη λύπη τους για τον θάνατό της. Όπως είναι αναμενόμενο, τα κοντινά της πρόσωπα και οι συνεργάτες της ήταν αυτοί που επηρεάστηκαν περισσότερο από τον χαμό της. Η Νίκη Λάμη, με την οποία συνεργάστηκαν πρόσφατα στην τηλεοπτική σειρά «Η Κατάρα της Τζέλας Δελαφράγκα», έδωσε συνέντευξη και δεν έκρυψε τη δυσκολία της να διαχειριστεί την απουσία της συναδέλφου της, αποκαλύπτοντας πως αποφεύγει ακόμη και τις εικόνες ή τα βίντεο από τη συνεργασία τους.
«Δεν έχω μπει στη διαδικασία να δω την "Κατάρα της Τζέλας Δελαφράγκα" μετά τον θάνατο της Καίτης», ανέφερε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε: «Η αλήθεια είναι πως ακόμη και φωτογραφίες ή βίντεο που μου εμφανίζονται στο κινητό ως αναμνήσεις, και είναι αμέτρητα, γιατί στη σειρά υποδυόταν τη μητέρα μου, δεν μπαίνω να τα δω». Η ηθοποιός εξήγησε πως αποφεύγει και τηλεοπτικά αφιερώματα: «Όταν θα τύχει να παίξει κάτι στην τηλεόραση ή να γίνει κάποια σχετική αναφορά, αλλάζω κανάλι. Είναι πολύ φρέσκο ακόμα και με έχει επηρεάσει πολύ».
Δείτε βίντεο
Παράλληλα, η Νίκη Λάμη μίλησε για τη μακροχρόνια σχέση της με τον Μιχάλη Ρέππα και τον Θανάση Παπαθανασίου, εξηγώντας πώς η διαδρομή της στην υποκριτική διαμορφώνεται σε μεγάλο βαθμό από τη διαίσθησή της. «Με τον Μιχάλη και τον Θανάση έχουμε πια μια σχέση ζωής. Νομίζω πως στο μυαλό τους είμαι πάντα κάπου για ρόλους που μου ταιριάζουν. Ίσως και οι επιλογές μου γενικά να καθορίζονται από το ένστικτό μου», είπε κλείνοντας.
Οι δύο αυτές διακρίσεις αποτελούν μια σημαντική αναγνώριση της στρατηγικής πορείας του Ομίλου B&F, ο οποίος συνεχίζει να επενδύει με συνέπεια στην καινοτομία, στην ποιότητα, στη δημιουργικότητα και στη διαρκή εξέλιξη
Από τους ασπροπίνακες, στα μαθητικά lockers και τον ψηφιακό μετασχηματισμό των αιθουσών διδασκαλίας: Tο πρόσωπο της εκπαίδευσης αλλάζει και μία ελληνική εταιρεία πρωτοπορεί.
Στους μήνες που απουσίασε από τη δουλειά της λόγω άδειας μητρότητας, η Κατερίνα Πετράκη παρακολούθησε από απόσταση μια αλλαγή που εξελισσόταν με ταχύτητα. Η Τεχνητή Νοημοσύνη άρχιζε να περνά από τη θεωρία στην πράξη, αποκτώντας θέση στην καθημερινότητα ολοένα και περισσότερων επαγγελμάτων. Αυτό που μέχρι πρότινος έμοιαζε με μια τεχνολογία του μέλλοντος, γινόταν σταδιακά μέρος του παρόντος.