Eurovision: Στη δημοσιότητα εικόνες από την πρώτη πρόβα του Theo Evan που θα εκπροσωπήσει την Κύπρο
Ο νεαρός τραγουδιστής θα διαγωνιστεί με το κομμάτι «Shh» στον Α' Ημιτελικό στις 13 Μαΐου
Ο Theo Evan που θα εκπροσωπήσει την Κύπρο με το τραγούδι «Shh» στη Eurovision στη Βασιλεία της Ελβετίας πραγματοποίησε την πρώτη του πρόβα και εικόνες από αυτή δημοσιεύτηκαν στον επίσημο λογαριασμό του μουσικού διαγωνισμού στο Instagram.
Στα στιγμιότυπα που δόθηκαν στη δημοσιότητα τη Δευτέρα 5 Μαΐου, ο τραγουδιστής και οι χορευτές που τον συνοδεύουν φαίνονται σκαρφαλωμένοι σε μια σιδερένια σκαλωσιά, με λευκό φως πίσω τους, και τους ίδιους ντυμένους στα μαύρα. Το σκηνικό παίζει με γεωμετρικά σχήματα, ενώ η σκηνοθεσία της εμφάνισης είναι εμπνευσμένη από το διάσημο σχέδιο του Λεονάρντο ντα Βίντσι, Άνθρωπος του Βιτρούβιου.
Η Κύπρος θα διαγωνιστεί στον Α' Ημιτελικό στις 13 Μαΐου.
Την Παγκόσμια Ημέρα Νερού, κάθε σταγόνα φυσικό μεταλλικό νερό ΒΙΚΟΣ μας θυμίζει ότι η ενυδάτωση δεν είναι μόνο καθημερινή συνήθεια, αλλά μια πράξη φροντίδας για τον οργανισμό και τη φύση.
Οι καινοτόμες φόρμουλες της LA VIE EN ROSE χαρίζουν μια μοναδική εμπειρία απόλαυσης και αναζωογόνησης – Τα premium πασχαλινά δώρα με πραγματική αξία και ορατά αποτελέσματα.
Οι πρόσφατοι ηλεκτρονικοί έλεγχοι για τα ανασφάλιστα οχήματα ανέδειξαν το πρόβλημα με τον πιο ξεκάθαρο τρόπο. Χιλιάδες ιδιοκτήτες οχημάτων εντοπίστηκαν να κυκλοφορούν χωρίς ασφάλιση, κάτι που δεν επηρεάζει μόνο τους ίδιους, αλλά συνολικά την ασφάλεια στους ελληνικούς δρόμους. Και αυτό ενώ η λύση είναι και απλή και προφανής.