Πέντε χρόνια συμπληρώθηκαν από τον θάνατο του πατέρα της Κατερίνας Γκαγκάκη, και η ίδια θέλησε να τον τιμήσει με μια ανάρτηση, στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, που περιλάμβανε μία φωτογραφία του. Όπως ανέφερε, η απουσία του συνεχίζει να την αγγίζει με διαφορετικό τρόπο κάθε χρόνο. Φέτος, τόνισε ότι πρέπει να προχωρήσει μπροστά, παρά το γεγονός ότι δεν είναι ακόμα έτοιμη γι αυτό.
Στη λεζάντα της δημοσίευσης που έκανε η Κατερίνα Γκαγκάκη, μοιράστηκε μερικές από τις σκέψεις της για τον χρόνο που περνάει, αλλά και τα συναισθήματά της έχοντας περάσει πέντε ολόκληρα χρόνια από την ημέρα που έφυγε από τη ζωή ο εκλιπών.
Συγκεκριμένα, σημείωσε: «Δεν είναι ίδιες όλες οι επέτειοι απουσίας. Κάποιες χάνονται στην ένταση διαφορετικών συναισθημάτων καθημερινότητας και γίνονται "πώς πέρασαν τα χρόνια". Αυτές είναι οι εύκολες. Άλλες απορροφούν τη θλίψη απ' τα νωπά, τα δύσκολα και φουσκώνουν, βαραίνουν. Η σημερινή, 5 χρόνια ήδη, "μαλώνει" κιόλας. "Προχώρα" λέει. Και ούτε το σκέφτομαι καλά - καλά. Ψιθυριστά μόνο. Να 'σουν εδώ να τα 'λυνες. Να πήγαινες να τους βρεις να γύριζες τον κόσμο ανάποδα. Χωρίς όρους. Χωρίς συγκατάβαση».
Στο ηφαιστειακό κόσμημα του Αιγαίου, συνεχίστηκε το τριήμερο 29-31 Μαΐου το φετινό (2026) πρόγραμμα Plastic Free Greece, καταγράφοντας μια εντυπωσιακή συγκομιδή απορριμμάτων που ξεπέρασε τα 420 κιλά.
Οι δασικές πυρκαγιές αποτελούν πλέον μια πραγματικότητα που απαιτεί διαφορετική προετοιμασία. Η πρόληψη, η σωστή ενημέρωση και η ασφαλιστική προστασία συνθέτουν σήμερα μια νέα κουλτούρα ανθεκτικότητας.
Με περισσότερες από 15 αναχωρήσεις καθημερινά, ταξιδεύεις γρήγορα και άνετα από τον Πειραιά προς Αίγινα, Αγκίστρι, Πόρο, Ύδρα, Σπέτσες, Ερμιόνη και Πόρτο Χέλι