«Επειδή φημίζομαι ότι είμαι ειλικρινής, δεν θα κάνω τώρα στρογγυλέματα. Μου αρέσει που συμμετέχουν οι καλλιτέχνες στα συλλαλητήρια για τα Τέμπη, θεωρώ όμως ότι καλό είναι να μην το δείχνουν όσοι συμμετέχουν» είπε αρχικά στον ΑΝΤ1.
«Αυτά τα νέα ήθη τα οποία είναι "συμμετέχω στο συλλαλητήριο αλλά ταυτόχρονα βγάζω τον εαυτό μου σέλφι»… δεν ξέρω". Δεν το κατηγορώ, απλά είναι κάτι το οποίο εμένα με ξεπερνάει. Μου φαίνεται κάπως» συμπλήρωσε ο στιχουργός.
Ειδικά, δε, για τη Νατάσσα Μποφίλιου σχολίασε πως δεν του άρεσε η εικόνα αυτή με τη μπλούζα και το σύνθημα «δεν έχω οξυγόνο» λέγοντας «θα μου άρεσε αν έβγαινε με αυτή τη μπλούζα στη σκηνή και την κρατούσε σε όλο το πρώτο της πρόγραμμα. Αυτό το "βγαίνω με το ρούχο μου, αλλά βάζω τη μπλούζα και μετά από λίγο την βγάζω και συνεχίζω το πρόγραμμα μου" δεν ξέρω τι είναι. Διάλειμμα για διαφημίσεις;».
Η θέση σου στο Final Four της EuroLeague σε περιμένει. Πώς; Διαβάζεις τη συνέχεια και… φεύγεις για το κορυφαίο μπασκετικό τριήμερο της Ευρώπης με δύο ΔΙΠΛΑ εισιτήρια!
Παραμένοντας πιστή στις περιβαλλοντικές της δεσμεύσεις για μείωση του ανθρακικού της αποτυπώματος, η ΔΕΗ συμμετέχει και φέτος στην Παγκόσμια Ημέρα της Γης
Στη νέα της καμπάνια, η MISKO εμπνέεται από τις μικρές στιγμές της καθημερινότητας όπου οι άνθρωποι, παρά τις διαφορές τους, βρίσκουν τρόπους να συνδεθούν γύρω από ένα πιάτο ζυμαρικών. Ένα δέσιμο που γίνεται και τίτλος της: «Όλη η νοστιμιά είναι στο δέσιμο»