Όπως δήλωσε, η καθημερινότητά του έχει αλλάξει προς το καλύτερο μετά την έλευση του νέου μέλους. Ο Γιώργος Πατούλης τόνισε, πως είναι ενεργός στο μεγάλωμα του παιδιού του, και μάλιστα προσπαθεί να επαναφέρει στη μνήμη του όλα όσα απαιτούνται για το μεγάλωμα ενός μωρού, καθώς έχουν περάσει αρκετά χρόνια από τότε που είχε ζήσει την αντίστοιχη περίοδο με τον πρώτο του γιο, Αλέξανδρο. Πιο συγκεκριμένα, σημείωσε: «Η αλήθεια είναι ότι ο γιος μας,μαςέχει δώσει μεγάλη χαρά. Είναι ωραίος τύπος, είναι χαρούμενο παιδί. Αυτό που μου κάνει εντύπωση, είναι ότι είναι χαμογελαστός και μετά τον θηλασμό, είναι φαγανός, ανά δίωρο τον ταΐζουμε. Τα έχω μάθει εκ νέου. Εννοείται βοηθάω όσο μπορώ. Φεύγω πρωί αλλά έρχομαι αρκετά νωρίς στο σπίτι γιατί θέλω να είμαι κοντά».
Δείτε το βίντεο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d82azjf3aovl)
Έπειτα, ο τέως περιφερειάρχης Αττικής μίλησε για τη σύζυγό του, δηλώνοντας πως είναι «γεννημένη για μαμά». «Η Νάνσυ οφείλω να πω ότι είναι σαν να είναι γεννημένη για μαμά. Έχει τόση υπευθυνότητα σε αυτό το κομμάτι. Ο γιος μας είναι καλό παιδί, δεν μας απασχολεί, όταν φάει όλα είναι καλά. Δεν έχει ακόμα κολικούς, παρότι είναι 12 ημερών, είναι σαν τεσσάρων μηνών», είπε.
Μέσα από έναν μεγάλο διαγωνισμό όπου δυο τυχεροί κερδίζουν δυο ολικές ανακαινίσεις μπάνιου συνολικής αξίας €30.000, η εταιρεία Κυπριώτης αναδεικνύει τη δύναμη του σωστού σχεδιασμού να μεταμορφώνει την καθημερινότητα στο σπίτι.
Η ProCredit Bank προσφέρει στις επιχειρήσεις πραγματική οικονομική ανάσα και την ευκαιρία να χτίσουν τα θεμέλια για μια ουσιαστική και μακροχρόνια συνεργασία.