Η Δανάη Παππά πήγε σε μασκέ πάρτι και εντυπωσίασε τους διαδικτυακούς της φίλους στο Instagram, μέσα από την ανάρτηση που έκανε την Κυριακή 23 Φεβρουαρίου, με τις καλύτερες στιγμές της βραδιάς. Η ηθοποιός επέλεξε να ντυθεί αστυνομικός και μάλιστα έδωσε μία επιπλέον νότα στη στολή της, φορώντας μία μαύρη περούκα.
Με φόρεμα, διχτυωτό καλσόν και χειροπέδες εμφανίστηκε η Δανάη Παππά στο κάλεσμα που είχε, κάνοντας γνωστό από τη δημοσίευσή της στα social media, πως διασκέδασε ιδιαίτερα με την παρέα της. Η ίδια συμμετείχε και σε μία πρόκληση, την οποία μοιράστηκε με ένα βίντεο. Πιο συγκεκριμένα, φαίνεται να χορεύει, ενώ είχε στο κεφάλι της ένα ποτήρι με το ποτό της, το οποίο κατάφερε να μην ρίξει.
Όπως έγραψε η Δανάη Παππά στη λεζάντα της ανάρτησής της: «Τι συνέβη εχθές το βράδυ;», σημείωσε αρχικά και συνέχισε: «Το τελευταίο βίντεο το αγαπώ όσο τίποτα. (Και όποιος ξέρει - είπαμε - ξέρει)».
Ο Γενικός διευθυντής της DigiCar, Δημήτρης Δαλιάνης, μας εξηγεί πώς η εταιρεία επιταχύνει τη μετάβαση επιχειρήσεων και ιδιωτών στην ηλεκτροκίνηση, με ευέλικτες και ολοκληρωμένες υπηρεσίες leasing ηλεκτρικών οχημάτων
Αυτά τα Χριστούγεννα τα Max Stores σε καλούν να ανακαλύψεις όμορφα δώρα, μοναδικά στολίδια, προσεγμένα διακοσμητικά, άπειρες ιδέες και εκατοντάδες παιχνίδια για όλα τα αγαπημένα σου πρόσωπα.
Μέσα από κάθε δράση της, η ΔΩΔΩΝΗ ενισχύει τις τοπικές κοινωνίες και υιοθετεί πρακτικές που σέβονται τον άνθρωπο και το περιβάλλον - Τι δείχνουν τα στοιχεία της Έκθεσης Βιώσιμης Ανάπτυξης 2024 για τις επιδόσεις της.