Ο Μίλτος Πασχαλίδης έκανε έναν απολογισμό της πορείας του στη μουσική, ενώ αναφέρθηκε επίσης, στην οικογένειά του και συγκεκριμένα, τις κόρες του, με τις οποίες όπως λέει είναι περισσότερο «φίλος» παρά πατέρας. Ο καλλιτέχνης μίλησε στην εκπομπή «Happy Day» και αρχικά, μίλησε για την πορεία του στο καλλιτεχνικό στερέωμα.
Αρχικά, αναφέρθηκε στις συνεργασίες που έχει απορρίψει και τις προτάσεις που είπε «όχι». Όπως λέει, αυτές είναι που τον έφτασαν εδώ που είναι σήμερα. «Ό,τι μου συνέβη σε αυτά τα 30 χρόνια που κάνω μουσική, μου συνέβη με τα όχι, όχι με τα ναι. Έχω πει "όχι" σε δουλειές για να μη χρειαστεί να μετανιώσω. Ό,τι αισθανόμουν ότι "μυρίζει" ότι θα το μετανιώσω λίγα χρόνια αφού το κάνω, είπα όχι», είπε χαρακτηριστικά.
Ο Μίλτος Πασχαλίδης ρωτήθηκε επίσης, για τα οικονομικά του, τις δουλειές από τις οποίες έχει περάσει και τις σπουδές του στο Μαθηματικό. «Δεν είμαι καλός στη διαχείριση των οικονομικών μου, για αυτό έχω ειδικούς που το κάνουν. Έβγαλα τον πρώτο μου δίσκο το '95, βιοπορίστηκα από τη μουσική μετά από 10 χρόνια. Βοηθούσαν οι δικοί μου, ήταν σαν χαρτζιλίκι τότε, ήμουν ακόμα και στο Μαθηματικό. Βοηθάω ακόμα την κόρη μου στα Μαθηματικά», δήλωσε
Δείτε το βίντεο
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-d746i6mlw2o1)
Με αφορμή την κουβέντα αυτή, μίλησε για τον ρόλο του σαν πατέρας και εξήγησε πως είναι «τρομακτικό» να βλέπεις τον κόσμο από τα μάτια ενός παιδιού. «Σαν μπαμπάς είμαι ένας χαζός άνθρωπος, ξαναβλέπω τον κόσμο από τα μάτια των παιδιών μου. Είναι πολύ ωραίο και τρομακτικό να βλέπεις τον κόσμο από τα μάτια ενός παιδιού. Όταν σκύβεις, αγκαλιάζεις το παιδί και βλέπεις τον κόσμο μέσα από τα μάτια του, όλα είναι μεγάλα. Θυμάμαι πώς είναι να βλέπεις τον κόσμο με έκπληξη. Έχω πολύ σοβαρό πρόβλημα με το να τους λέω "όχι". Όλοι μου λένε να πάψω να είμαι φίλος τους, να είμαι πατρικό πρότυπο, ε όχι», σημείωσε. Τέλος, αποκάλυψε τα αγαπημένα τραγούδια της κόρης του: «Της κόρης μου το αγαπημένο τραγούδι είναι "Η Λίμνη" και οι "Περσείδες", που το έγραψα για τη γυναίκα μου».
Το Parian Chronicle, υπό την διαχείριση της SWOT Hospitality, είναι το πρώτο Destination By Hyatt ξενοδοχείο στην Πάρο και άνοιξε τις πόρτες του την 1η Ιουλίου, παρουσιάζοντας μια διαφορετική πρόταση φιλοξενίας που συνδυάζει την κυκλαδίτικη αισθητική, τον πολιτισμό και τη σύγχρονη πολυτέλεια.
Η JURA, το κορυφαίο brand αυτόματων μηχανών, φέρνει στην Ελλάδα μια νέα προσέγγιση στην εμπειρία του καφέ, βασισμένη στην τεχνολογία αιχμής και την υψηλή τεχνογνωσία.