Ο Μίλτος Πασχαλίδης σχολίασε το τραγούδι της Μαρίνας Σάττι, «Ζάρι», με το οποίο θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στη Eurovision και έναν στίχο ο οποίος έχει εμφανή ομοιότητα με στίχο δικού του κομματιού.
Ο τραγουδοποιός έκανε δηλώσεις στην κάμερα του «Happy Day» σχετικά με αυτή την ομοιότητα.
Συγκεκριμένα, ο στίχος του δικού του τραγoυδιού με τίτλο «Παραμύθι με λυπημένο τέλος» είναι: «Και κάθε που χαράζει με τρώει το μαράζι», ενώ στο «Ζάρι» εντοπίζεται ο εξής στίχος: «Όταν χαράζει με τρώει το μαράζι».
Δείτε το σχετικό απόσπασμα στο 00:41
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d09fqpyo5akp)
Ο Μίλτος Πασχαλίδης ανέφερε: «Είχα προσέξει την ομοιότητα στον συγκεκριμένο στίχο. Το βρίσκω σύμπτωση. Μία ενδιαφέρουσα σύμπτωση».
Και πρόσθεσε: «Δεν θέλω να σχολιάσω κάτι. Εγώ θέλω, όταν τελειώσει η Eurovision, η Μαρίνα να είναι χαρούμενη. Ανεξάρτητα από τη θέση που θα πάρει, θέλω να έχει χαρά».
Σε μια αγορά εργασίας που αλλάζει συνεχώς, η αξία των σπουδών δεν κρίνεται μόνο από το πτυχίο αλλά από τις δεξιότητες, τις εμπειρίες και τις προοπτικές που προσφέρουν.
Η ΑΒ Βασιλόπουλος συνεχίζει να προσφέρει «όλα και κάτι παραπάνω» στην online αγοραστική εμπειρία, προσθέτοντας έναν ακόμη λόγο για εύκολες, γρήγορες και συμφέρουσες αγορές μέσα από το AB Eshop. Εδώ θα βρείτε όλες τις λεπτομέρειες.