Ο Γιώργος Πατούλης και η σύζυγός του, Νάνσυ Κοιλού, διανύουν μία από τις πιο όμορφες περιόδους της ζωής τους, αφού πρόκειται να αποκτήσουν σύντομα το πρώτο τους παιδί. Το ζευγάρι παντρεύτηκε τον περασμένο Νοέμβριο.
Ο πρώην περιφερειάρχης προχώρησε στις 22 Δεκεμβρίου σε μια ανάρτηση στον προσωπικό τoυ λογαριασμό στο Instagram, για να ευχηθεί στη σύζυγό του με αφορμή την ονομαστική της εορτή. Συγκεκριμένα, δημοσίευσε μια κοινή τους φωτογραφία και έγραψε στη λεζάντα που τη συνόδευε: «Χρόνια πολλά και στη δική μου Αναστασία. Να σε χαίρομαι».
Στο ηφαιστειακό κόσμημα του Αιγαίου, συνεχίστηκε το τριήμερο 29-31 Μαΐου το φετινό (2026) πρόγραμμα Plastic Free Greece, καταγράφοντας μια εντυπωσιακή συγκομιδή απορριμμάτων που ξεπέρασε τα 420 κιλά.
Οι δασικές πυρκαγιές αποτελούν πλέον μια πραγματικότητα που απαιτεί διαφορετική προετοιμασία. Η πρόληψη, η σωστή ενημέρωση και η ασφαλιστική προστασία συνθέτουν σήμερα μια νέα κουλτούρα ανθεκτικότητας.
Με περισσότερες από 15 αναχωρήσεις καθημερινά, ταξιδεύεις γρήγορα και άνετα από τον Πειραιά προς Αίγινα, Αγκίστρι, Πόρο, Ύδρα, Σπέτσες, Ερμιόνη και Πόρτο Χέλι