Ο Γιώργος Πατούλης και η σύζυγός του, Νάνσυ Κοιλού, διανύουν μία από τις πιο όμορφες περιόδους της ζωής τους, αφού πρόκειται να αποκτήσουν σύντομα το πρώτο τους παιδί. Το ζευγάρι παντρεύτηκε τον περασμένο Νοέμβριο.
Ο πρώην περιφερειάρχης προχώρησε στις 22 Δεκεμβρίου σε μια ανάρτηση στον προσωπικό τoυ λογαριασμό στο Instagram, για να ευχηθεί στη σύζυγό του με αφορμή την ονομαστική της εορτή. Συγκεκριμένα, δημοσίευσε μια κοινή τους φωτογραφία και έγραψε στη λεζάντα που τη συνόδευε: «Χρόνια πολλά και στη δική μου Αναστασία. Να σε χαίρομαι».
Οι δύο αυτές διακρίσεις αποτελούν μια σημαντική αναγνώριση της στρατηγικής πορείας του Ομίλου B&F, ο οποίος συνεχίζει να επενδύει με συνέπεια στην καινοτομία, στην ποιότητα, στη δημιουργικότητα και στη διαρκή εξέλιξη
Από τους ασπροπίνακες, στα μαθητικά lockers και τον ψηφιακό μετασχηματισμό των αιθουσών διδασκαλίας: Tο πρόσωπο της εκπαίδευσης αλλάζει και μία ελληνική εταιρεία πρωτοπορεί.
Στους μήνες που απουσίασε από τη δουλειά της λόγω άδειας μητρότητας, η Κατερίνα Πετράκη παρακολούθησε από απόσταση μια αλλαγή που εξελισσόταν με ταχύτητα. Η Τεχνητή Νοημοσύνη άρχιζε να περνά από τη θεωρία στην πράξη, αποκτώντας θέση στην καθημερινότητα ολοένα και περισσότερων επαγγελμάτων. Αυτό που μέχρι πρότινος έμοιαζε με μια τεχνολογία του μέλλοντος, γινόταν σταδιακά μέρος του παρόντος.