Ο Γιώργος Πατούλης και η Νάνσυ Κοιλού παντρεύτηκαν σήμερα, Κυριακή 3 Νοεμβρίου. Ο τέως Περιφερειάρχης Αττικής και η σύντροφός του επισημοποίησαν τη σχέση τους παρουσία συγγενών και φίλων.
Ο γάμος και η δεξίωση έλαβαν χώρα σε κτήμα της Αττικής σε πολύ στενό οικογενειακό κύκλο. Μάλιστα, όπως έχει γίνει γνωστό η Νάνσυ Κοιλού διανύει τους τελευταίους μήνες της εγκυμοσύνης της και θα γεννήσει σε λίγο καιρό το μωρό του ζευγαριού.
«Ένας χειρουργός ορθοπεδικός έχει πάντα άγχος όταν μπαίνει στο χειρουργείο αλλά όταν είναι εκεί τελειώνει το άγχος. Κάπως έτσι είναι και τώρα» δήλωσε ο Γιώργος Πατούλης.
Μέσα από έναν μεγάλο διαγωνισμό όπου δυο τυχεροί κερδίζουν δυο ολικές ανακαινίσεις μπάνιου συνολικής αξίας €30.000, η εταιρεία Κυπριώτης αναδεικνύει τη δύναμη του σωστού σχεδιασμού να μεταμορφώνει την καθημερινότητα στο σπίτι.
Η ProCredit Bank προσφέρει στις επιχειρήσεις πραγματική οικονομική ανάσα και την ευκαιρία να χτίσουν τα θεμέλια για μια ουσιαστική και μακροχρόνια συνεργασία.