Η ηθοποιός ανέφερε στην κάμερα της εκπομπής «Happy Day» ότι δεν κάνουν κριτική μεταξύ τους, αλλά ότι ο ένας καθρεφτίζεται στον άλλον, τονίζοντας ότι για εκείνη ο σύζυγός της είναι ο καθρέφτης της.
Πιο συγκεκριμένα, ο Αιμίλιος Χειλάκης ανέφερε: «Βέβαια και κάνουμε κριτική ο ένας στον άλλον όταν ετοιμαζόμαστε για να πάμε κάπου. Στα μάτια του έρωτά σου θα δεις πώς είσαι».
Δείτε το βίντεο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d5kvgdsoff01)
Η Αθηνά Μαξίμου με τη σειρά της πρόσθεσε: «Δεν κάνουμε ακριβώς κριτική. Καθρεφτίζεται ο ένας στον άλλον, αυτό κάνουμε. Εμένα ο Αιμίλιος είναι ο καθρέφτης μου. Από το πώς θα με κοιτάξει, θα καταλάβω αν είναι κάτι καλό αυτό που φοράω ή έτσι όπως είμαι ή όχι. Εννοείται πως έχει συμβεί από το βλέμμα και μόνο να πάω και να αλλάξω κάτι που φορούσα».
Η Mapei Hellas, εταιρεία δομικών και χημικών προϊόντων, μέλος του γνωστού Ιταλικού Ομίλου Mapei, που φέτος κλείνει 25 χρόνια στην Ελλάδα, έχει εισέλθει δυναμικά σε μια νέα φάση βιώσιμης ανάπτυξης, με τη σειρά προϊόντων «Zero Line» να αποτελεί την αιχμή του δόρατος και να την οδηγεί σε ένα ακόμη καλύτερο μέλλον.
Στο Συνέδριο που πραγματοποιήθηκε στη Φλωρεντία ο Σύνδεσμος Κοινωνικής Ευθύνης για Παιδιά και Νέους ανέδειξε την πρότασή του για την καθιέρωση Εκπαιδευτικού Προγράμματος Κοινωνικής Αφύπνισης για την Αναπηρία και Ανάπτυξης Συμπεριληπτικής Νοοτροπίας.
Ένα ερωτικό τρίγωνο, ένα συγγραφέας που αντιγράφει τον ήρωά του, μια ξεπεσμένη κωμικός, μια σταρ σε αναζήτηση καριέρας και ένας εμβληματικός καουμπόης έρχονται στο Vodafone TV