Στις προτιμήσεις της ως προς τους ανδρικούς σωματότυπους αναφέρθηκε η Τζούλια Αλεξανδράτου, τονίζοντας ότι δεν της αρέσουν ούτε οι υπερβολικά γραμμωμένοι κοιλιακοί, ούτε όμως και η εικόνα ενός άντρα που έχει αφεθεί.
Το πρώην μοντέλο ανάρτησε στους προσωπικούς της λογαριασμούς στα social media, βίντεο στο οποίο εμφανίζεται καθισμένη σε καναπέ, κρατώντας μικρόφωνο και απαντώντας σε ερώτηση για το «εάν προτιμάει άντρες με κοιλίτσα ή με κοιλιακούς».
Η Τζούλια Αλεξανδράτου εξήγησε πως δεν την ενδιαφέρει ένας άντρας να πηγαίνει τακτικά στο γυμναστήριο, αντίθετα ο συγκεκριμένος τρόπος ζωής δήλωσε ότι την απωθεί: «Ούτε μου αρέσουν οι κοιλιακοί. Το θεωρώ τραγικό ένας άντρας, η ζωή του να είναι το γυμναστήριο. Δηλαδή όταν θα μου πει γυμναστήριο, θα ξενερώσω. Τι γυμναστήριο; Είναι ξενέρα». Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Το άλλο άκρο, που είναι η κοιλιά, όχι δεν θέλω να πιάνω μια πλαδαρή κοιλιά όταν είμαι με τον άνθρωπό μου, οπότε κάτι ενδιάμεσο».
Σε μια νέα στρατηγική κίνηση που διευρύνει την παραγωγική της βάση και ενισχύει την παρουσία της στους τομείς της στεγανοποίησης και των έργων υποδομής, η ISOMAT εντάσσει στον Όμιλο το καταξιωμένο ελληνικό brand ESHA, μέσω της νεοσύστατης θυγατρικής ISOMAT BITUMEN.
Η Toyota εξελίσσεται εδώ και 6 δεκαετίες μαζί με την ελληνική αγορά και τις ανάγκες των οδηγών, διαμορφώνοντας παράλληλα τη δική της πρόταση για το μέλλον της βιώσιμης αυτοκίνησης.
Πώς η AI αλλάζει τον τρόπο με τον οποίο οι μαθητές μελετούν και προετοιμάζονται για τις εξετάσεις, με τον εκπαιδευτικό να παραμένει ο καθοριστικός παράγοντας της μαθησιακής εμπειρίας