Άντριου Γκάρφιλντ: Θα ήθελε να παίξει ξανά τον Spider-Man
Ο ηθοποιός υποδύθηκε τον διάσημο υπερήρωα σε δύο ταινίες της Sony και επανέλαβε τον ρόλο του στο Spider-Man: No Way Home του 2021
Είναι απολύτως πιθανό ο κόσμος να δει και πάλι μια μέρα τον Άντριου Γκάρφιλντ ως Spider-Man.
Ο ηθοποιός δήλωσε στο «Esquire» ότι θα επέστρεφε «100%» για να επαναλάβει την ερμηνεία του ως ο αγαπημένος υπερήρωας.
Συγκεκριμένα, ανέφερε: «Αν είναι το σωστό, αν προσθέτει στην κουλτούρα, αν υπάρχει μια σπουδαία ιδέα ή κάτι που δεν έχει ξαναγίνει, που είναι μοναδικό και παράξενο και συναρπαστικό και στο οποίο μπορείς να "βάλεις τα δόντια σου"».
Ο Γκάρφιλντ διαδέχθηκε τον Τόμπι Μαγκουάιρ στον ρόλο του Πίτερ Πάρκερ/Spider-man και ενώ η πρώτη του εμφάνιση απέναντι στην Έμα Στόουν στο «The Amazing Spider-Man» του 2012 επιδοκιμάστηκε από κοινό και κριτικούς, το σίκουελ δύο χρόνια αργότερα δεν είχε παρόμοια υποδοχή.
Οι χλιαρές κριτικές είχαν ως αποτέλεσμα να ακυρωθεί η τρίτη ταινία του franchise και η επιστροφή του τότε Spider-Man του Γκάρφιλντ έμεινε σε εκκρεμότητα, ή, όπως το περιέγραψε ο ίδιος στο Esquire, «έμεινε να κρέμεται».
Όμως ο Γκάρφιλντ βρήκε τον δρόμο για την επιστροφή του στη στολή του Spidey, όταν είχε έναν ένα ρόλο-έκπληξη στο «Spider-Man: No Way Home» του 2021 μαζί με τον Μαγκουάιρ και τον Τομ Χόλαντ, ο οποίος διαδέχτηκε τον Γκάρφιλντ στον διάσημο ρόλο.
Οι εμφανίσεις του Γκάρφιλντ και του Μαγκουάιρ στην ταινία έγιναν δεκτές με μεγάλο ενθουσιασμό από τους θαυμαστές του υπερήρωα και της Marvel γενικότερα, καθιστώντας το «No Way Home» την ταινία με τα υψηλότερα έσοδα εκείνης της χρονιάς.
Κλείσιμο
Το γεγονός ότι μπόρεσε να ενσαρκώσει ξανά τον χαρακτήρα στην ταινία, δήλωσε ο Γκάρφιλντ ότι «ήταν πραγματικά θεραπευτικό για μένα».
«Αγαπώ αυτόν τον χαρακτήρα και μου δίνει χαρά», πρόσθεσε. «Αν μέρος αυτού που φέρνω είναι η χαρά, τότε είμαι χαρούμενος σε αντάλλαγμα».
Υπάρχουν μέρες που μοιάζουν μικρές στα μάτια των μεγάλων αλλά είναι τεράστιες για ένα παιδί. Η πρώτη μέρα στο σχολείο μετά τις διακοπές. Η σχολική εκδρομή που περιμένει εδώ και εβδομάδες. Η απαγγελία ενός ποιήματος μπροστά στην τάξη. Η πρώτη προπόνηση, ένας αγώνας, μια νέα γνωριμία.
Η NOMOS, η πιο αξιόπιστη και πλήρης βάση νομικής πληροφόρησης στην Ελλάδα, παρουσίασε τον NOMOS AI Partner, έναν ψηφιακό συνεργάτη που υποστηρίζει τον σύγχρονο νομικό για ταχύτερη έρευνα, βαθύτερη ανάλυση και πιο αποτελεσματική καθημερινή εργασία.