Οι θρύλοι, τα ευρήματα και εκείνοι που έγιναν πλούσιοι σε μία ημέρα - Απόψε στις 24:00, στον Alpha
Το χρυσό τζιπ στην Κοζάνη, τα σεντούκια των ανταρτών στην Έδεσσα και το βαγόνι με τις ράβδους χρυσού στην Αλεξανδρούπολη.
Ο Αντώνης Σρόιτερ ακολουθεί τους κυνηγούς θησαυρών και κάνει «Αυτοψία» στις έρευνες τους, για αναζήτηση χρυσού. Οι θρύλοι, τα ευρήματα και εκείνοι που έγιναν πλούσιοι σε μία ημέρα.
«Αυτοψία» με τον Αντώνη Σρόιτερ, πρεμιέρα απόψε στις 24:00.
Παλιά, η ψυχαγωγία ήταν κάτι απλό. Ένα βιβλίο, μία ταινία, μια κούνια στην αυλή, φίλοι στη γειτονιά. Αυτές οι στιγμές μας έκαναν να νιώθουμε μαζί, να φτιάχνουμε εικόνες και μνήμες όλοι μαζί. Στο μέλλον θα δίνει την απάντηση στο ερώτημα «ποιος είμαι».
Στο νησί που το ελληνικό καλοκαίρι συναντά το πολυτελές lifestyle και οι κοσμικές παραλίες συνυπάρχουν με πιο ήσυχες γωνιές, συνεχίστηκε το διάστημα 1 με 3 Ιουλίου το φετινό πρόγραμμα Plastic Free Greece, με τέσσερις δράσεις καθαρισμού που έφεραν το πρόβλημα στην επιφάνεια (και στις σωστές του διαστάσεις).