Η ηθοποιός έκανε δηλώσεις στην κάμερα του «Happy Day» στην επίσημη προβολή του πρώτου επεισοδίου της νέας σειράς του Alpha, «Άγιος Έρωτας», το βράδυ της Πέμπτης, 19 Σεπτεμβρίου.
Ειδικότερα, ανέφερε: «Ο έρωτας παίζει πάρα πολύ σημαντικό ρόλο στη ζωή μου. Είναι το α και το ω. Είναι κινητήριος δύναμη για όλα ο έρωτας. Για μένα είναι πολύ σημαντικό, το νούμερο ένα να ερωτευτείς πρώτα τον εαυτό σου. Να κοιτιέσαι στον καθρέφτη και να λες: "Ναι, γουστάρω να περάσω σήμερα τη μέρα μου μαζί σου"».
Δείτε το βίντεο
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-d4avh8z6bwwh)
Σε ερώτηση για το αν την επηρεάζει η δημοσιότητα που παίρνει η προσωπική της ζωή, η ηθοποιός σχολίασε: «Καλώς ή κακώς θα χρησιμοποιήσουν το όνομά σου, είτε για τη δημοσιότητα είτε για χίλιους δύο λόγους. Από εκεί και πέρα, δεν πρέπει να μας επηρεάζει τίποτα και εμένα προσωπικά δεν με επηρεάζει τίποτα. Ό, τι είναι να γίνει, θα γίνει και εκεί που είναι να παρθούν αποφάσεις και τα πράγματα να μπουν στη θέση τους, θα μπούνε. Οπότε, δεν με απασχολεί καθόλου. Ας κάνει ο καθένας ό, τι θέλει».
Σε έναν κόσμο που κινείται όλο και πιο γρήγορα, αξίζει να επιστρέφουμε σε όσα έχουν πραγματική σημασία. Να επιστρέφουμε σε όσα είναι αυθεντικά. Να επιστρέφουμε εκεί όπου ξεκινούν όλα - στις ρίζες μας.
Αξίζει να ανήκεις στο δυναμικά εξελισσόμενο οικοσύστημα του PADU, ειδικά αν είσαι πελάτης της Nova. Γιατί τότε οι επιλογές σου δεν σταματούν στις προσφορές, αλλά διευρύνονται μέσα από ένα περιβάλλον που εμπλουτίζεται διαρκώς με ολοένα και περισσότερα exclusive deals. Εδώ θα τις βρεις όλες.
Σε μια καθημερινότητα που γίνεται όλο και πιο απαιτητική για τις επιχειρήσεις, εκεί όπου η πρώτη εντύπωση γίνεται πλέον online και οι επιλογές κρίνονται με ένα scroll, κάποια brands καταφέρνουν να επαναπροσδιορίσουν τον ρόλο τους με τρόπο ουσιαστικό και επωφελή. Ο Χρυσός Οδηγός είναι ένα από αυτά!