Η Μαίρη Σταυρακέλλημίλησε για τον ρόλο της στη νέα σειρά της ΕΡΤ, «Αρχελάου 5».
Η ηθοποιός μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Καλημέρα είπαμε;» και αναφέρθηκε στο νέο της επαγγελματικό βήμα.
Για τη σειρά, δήλωσε: «Η σειρά είναι πολύ γλυκιά, πολύ νεανική, φρέσκια κωμωδία. Έχει μια φρεσκάδα πρωτόγνωρη».
Δείτε το απόσπασμα στο 0:35
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-d45u3uyl5llt)
Αναφορικά με τον ρόλο της, η ηθοποιός είπε πως υποδύεται τη «Λαμπρινή», μια γυναίκα που χαρακτήρισε «τέρας».
«Ο ρόλος που υποδύομαι είναι ένα "τέρας". Πρώτη φορά σε κωμωδία κάνω ένα τέτοιο "τέρας". Παίζει τζόγο, κλέβει... Πεθαίνω, τρελαίνομαι για τη Λαμπρινή», τόνισε.
Η δεύτερη ταινία της καμπάνιας με τίτλο “Safety in Your Hands” αναδεικνύει τη σημασία της υπεύθυνης οδήγησης, της σωστής συντήρησης ελαστικών και της προσοχής στον δρόμο για όλους.
H ΔΕΗ αναδεικνύει τη διαχρονική της στήριξη στον πολιτισμό και στους ανθρώπους που με το έργο τους «φωτίζουν» το σήμερα και το αύριο του ελληνικού σινεμά