Η Μαίρη Σταυρακέλλημίλησε για τον ρόλο της στη νέα σειρά της ΕΡΤ, «Αρχελάου 5».
Η ηθοποιός μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Καλημέρα είπαμε;» και αναφέρθηκε στο νέο της επαγγελματικό βήμα.
Για τη σειρά, δήλωσε: «Η σειρά είναι πολύ γλυκιά, πολύ νεανική, φρέσκια κωμωδία. Έχει μια φρεσκάδα πρωτόγνωρη».
Δείτε το απόσπασμα στο 0:35
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-d45u3uyl5llt)
Αναφορικά με τον ρόλο της, η ηθοποιός είπε πως υποδύεται τη «Λαμπρινή», μια γυναίκα που χαρακτήρισε «τέρας».
«Ο ρόλος που υποδύομαι είναι ένα "τέρας". Πρώτη φορά σε κωμωδία κάνω ένα τέτοιο "τέρας". Παίζει τζόγο, κλέβει... Πεθαίνω, τρελαίνομαι για τη Λαμπρινή», τόνισε.
Σε τριάντα χρόνια οι μηχανές θα σκέφτονται για μας, θα μας φέρνουν κοντά στους δικούς μας και θα μιλάνε όπως εμείς. Το μόνο που θα μένει «μοναδικό», γι’ αυτό θα είναι και ακριβό, θα είναι να ξέρεις πως απέναντί σου κάθεται, στ' αλήθεια, ένας άνθρωπος.
Από τα πλήρως εξοπλισμένα διαμερίσματα και το all-inclusive ενοίκιο μέχρι τις κοινότητες φοιτητών και την ψηφιακή διαχείριση της καθημερινότητας, η Unity Smart Living προτείνει έναν διαφορετικό τρόπο να ζει κανείς τα φοιτητικά του χρόνια
Σήμερα, οι επιχειρήσεις δεν αναζητούν απλώς θεωρητικές γνώσεις, αλλά ανθρώπους που μπορούν να ενταχθούν άμεσα στην παραγωγή, να χειριστούν σύγχρονες τεχνολογίες και να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις ενός περιβάλλοντος που αλλάζει με ιλιγγιώδεις ρυθμούς