Η Ιωάννα Παλιοσπύρου επέστρεψε στα social media με νέες καλοκαιρινές φωτογραφίες της.
Στη δημοσίευση που έκανε το Σάββατο 6 Ιουλίου στο Instagram, πόζαρε κατά τη διάρκεια μιας βόλτας της, φορώντας το επάνω μέρος ενός ροζ μπικίνι, το οποίο συνδύασε με μια λευκή μακριά φούστα. Φορούσε ένα ζευγάρι μαύρα γυαλιά ηλίου και στα χέρια της κρατούσε, ένα μεγάλο ψάθινο καπέλο.
Μέσα από τη λεζάντα της δημοσίευσής της, αποκάλυψε ότι πήγε για περπάτημα, κάτι που τόνισε ότι της αρέσει πολύ και ευχήθηκε καλό Σαββατοκύριακο στους διαδικτυακούς της φίλους.
Οι φωτογραφίες της
Η Ιωάννα Παλιοσπύρου δεν έχει κρύψει, ότι το καλοκαίρι είναι η αγαπημένη της εποχή, μιας και κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, αναρτά συχνά φωτογραφίες της από τη θάλασσα. Πριν μερικές μέρες, το απόγευμα της Τρίτης 25 Ιουνίου, μοιράστηκε ακόμη μερικές καλοκαιρινές φωτογραφίες της με τους διαδικτυακούς ακολούθους της.
Με ένα καφέ ολόσωμο αποκαλυπτικό μαγιό, ένα μεγάλο κόκκινο καπέλο στο κεφάλι και ένα ζευγάρι σκουρόχρωμα γυαλιά ηλίου, η Ιωάννα Παλιοσπύρου παίρνει πόζες με θέα τη θάλασσα και τον... σωματοφύλακά της, όπως αποκαλεί έναν μεγάλο διακοσμητικό σκύλο, πλάι στον οποίο και έβγαλε μια φωτογραφία.
«Νιώθω υπέροχα με τον σωματοφύλακά μου» έγραψε στην ανάρτησή της.
Στο Συνέδριο που πραγματοποιήθηκε στη Φλωρεντία ο Σύνδεσμος Κοινωνικής Ευθύνης για Παιδιά και Νέους ανέδειξε την πρότασή του για την καθιέρωση Εκπαιδευτικού Προγράμματος Κοινωνικής Αφύπνισης για την Αναπηρία και Ανάπτυξης Συμπεριληπτικής Νοοτροπίας.
Η Mapei Hellas, εταιρεία δομικών και χημικών προϊόντων, μέλος του γνωστού Ιταλικού Ομίλου Mapei, που φέτος κλείνει 25 χρόνια στην Ελλάδα, έχει εισέλθει δυναμικά σε μια νέα φάση βιώσιμης ανάπτυξης, με τη σειρά προϊόντων «Zero Line» να αποτελεί την αιχμή του δόρατος και να την οδηγεί σε ένα ακόμη καλύτερο μέλλον.
Το Premium Banking της Εθνικής Τράπεζας είναι μια τραπεζική σχέση που βασίζεται στην εμπιστοσύνη, ενώ εξελίσσεται διαρκώς ακολουθώντας τις απαιτήσεις της σύγχρονης ζωής