Σε δηλώσεις που έκανε ο τραγουδιστής από το αεροδρόμιο στην κάμερα του «Happy Day», που προβλήθηκε την Τετάρτη 25 Μαρτίου, ανέφερε ότι το πρόβλημα που αντιμετωπίζει με την υγεία του δεν του επέτρεπε να παραμείνει στον χώρο και να μιλήσει με τους δημοσιογράφους που τον περίμεναν εκεί.
Όπως είπε, έπρεπε να του χορηγηθεί άμεσα αντιβίωση λόγω πυώδους αμυγδαλίτιδας, προσθέτοντας ότι χρειαζόταν ξεκούραση: «Είμαι με αμυγδαλίτιδα πυώδη. Περάσαμε πολύ ωραία στην Φιλανδία. Είμαι άρρωστος σήμερα, είμαι με πυρετό. Πρέπει να πάρω αντιβίωση άμεσα. Με συγχωρείτε. Ήταν πάρα πολύ όμορφη η Φινλανδία. Δεν είχα ιδέα, δεν είχα ξαναπάει ποτέ. Αυτό παιδιά, δεν μπορώ να μιλήσω και πολύ, χίλια συγγνώμη. Χρειάζομαι ξεκούραση. Συγγνώμη παιδιά».
Δείτε το βίντεο
Τις προηγούμενες ημέρες, ο Ακύλας συναντήθηκε με τους εκπροσώπους της Φινλανδίας για τη φετινή Eurovision, με το σχετικό στιγμιότυπο να καταγράφεται σε βίντεο. Ο καλλιτέχνης, που θα εμφανιστεί στη φετινή διοργάνωση με το τραγούδι «Ferto», ταξίδεψε στη χώρα στο πλαίσιο της προώθησης της συμμετοχής του.
Το ξεχωριστό Open Day που θα γίνει το Σάββατο 25 Απριλίου 2026 αντλεί έμπνευση από σημαντικούς εφευρέτες και επιστήμονες, παρακινώντας τα παιδιά να ενεργοποιήσουν τη σκέψη, τη φαντασία και τη δημιουργικότητά τους.
Κάποια πράγματα τα θεωρούμε δεδομένα. Ένα προϊόν προσωπικής υγιεινής, μια μικρή πράξη φροντίδας, μια συνήθεια που επαναλαμβάνεται. Πίσω από αυτές τις στιγμές, υπάρχουν επιλογές που καθορίζουν το πώς μια εταιρεία βλέπει τον ρόλο της. Και για τη ΜΕΓΑ, η φροντίδα δεν σταματά στο προϊόν, συνεχίζεται όπου υπάρχει ανάγκη.