Η 6η Ιουλίου έχει καθιερωθεί ως η Παγκόσμια Ημέρα Φιλιού και η Φίνος Φιλμ είχε πλούσιο υλικό για να φτιάξει ένα σχετικό βίντεο, με αφορμή τη μέρα.
Με ρομαντικές αλλά και αστείες σκηνές από ταινίες, η ομάδα της εταιρείας δημιούργησε ένα ποτ πουρί, με πλάνα από διάσημα φιλιά μεταξύ των σταρ της του παλιού ελληνικού κινηματογράφου και το ανάρτησε στα social media.
«Μέρα που είναι ας αρπάξουμε την ευκαιρία να δώσουμε ένα σβουριχτό φιλί σε όλους όσους αγαπάμε και έχουμε κοντά μας» γράφει, μεταξύ άλλων, η λεζάντα.
Οι σκηνές είναι από τις ταινίες «Κορίτσια για Φίλημα», «Αστερισμός της Παρθένου», «Μια Ζωή την Έχουμε», «Ο Επαναστάτης Ποπολάρος», «Το Ανθρωπάκι», «Δεσποινίς Διευθυντής», «Η Ψεύτρα», «Ζητείται Επειγόντως Γαμπρός», «Μαριχουάνα Στοπ», «Μια Κυρία στα Μπουζούκια», «Τζένη Τζένη», «Μια Ιταλίδα από την Κυψέλη», «Με Φόβο και Πάθος», «Μια Τρελλή Τρελλή Οικογένεια», «Ένας Μεγάλος Έρωτας», «Ραντεβού στον Αέρα», «Η Παριζιάνα» και «Η Ωραία των Αθηνών».
Χιλιάδες φίλαθλοι θα έχουν την ευκαιρία να δουν το μονοθέσιο που κατέκτησε το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κατασκευαστών της Formula 1 το 2025 και τη θρυλική McLaren MP4/6 του Ayrton Senna να «βρυχώνται» σε μια ειδικά διαμορφωμένη πίστα στο ΟΑΚΑ.
Οι μεγαλύτερες αλλαγές στην ιστορία σπάνια ανακοινώνουν την άφιξή τους. Δεν ξεκινούν με μια ανακάλυψη ούτε με μια εφεύρεση. Ξεκινούν τη στιγμή που μια ιδέα, τόσο βαθιά ριζωμένη που μοιάζει αυτονόητη, παύει ξαφνικά να ισχύει. Μία από αυτές τις ιδέες ήταν ότι υπάρχει ένας σωστός τρόπος να τρώμε.