Ο Κώστας Κόκλας μίλησε για τη σειρά «Εγκλήματα», τον ρόλο του σε αυτήν, αλλά και την επιτυχία που σημείωσε.
Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε στην εκπομπή «I Love ΣουΚού» κι αρχικά, αναφέρθηκε στους θαυμαστές του και τις εκδηλώσεις θαυμασμού που εισπράττει.
«Μου έχει τύχει να μου ζητήσουν στον δρόμο να φωτογραφηθούμε και να μην είναι κατάλληλη στιγμή. Το κατανοούν κι αυτοί και λένε συγγνώμη. Γενικά, επειδή είμαι ενεργός στα social, δεν έχω πρόβλημα να φωτογραφίζομαι. Κι αυτός που το ζητά, το ζητά με καλή διάθεση και σε τιμά», είπε χαρακτηριστικά.
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-d1pd85fgqd29)
Όσο για τον ρόλο του «Αλέκου» στα «Εγκλήματα», δήλωσε: «Ο ρόλος με χαρακτηρίζει. Είναι κι άλλοι ρόλοι, αλλά τα "Εγκλήματα" ήταν μια σειρά που καθόρισε το χιούμορ μας και το πώς σκεφτόμαστε. Ο κόσμος ταυτίστηκε πολύ».
Αναφορικά με το ενδεχόμενο να παρουσίαζε μία εκπομπή στην τηλεόραση, είπε: «Μου φέρεται πολύ καλά η δουλειά μου και μου απορροφά πολλή ενέργεια και μου αρέσει να παίζω στο θέατρο και στην τηλεόραση. Δεν έχει έρθει κάτι τέτοιο. Είμαι και της άποψης ότι δεν τα βάζεις όλα κάτω από τις μασχάλες, χωρίς να το υποτιμώ. Υπάρχουν άλλοι άνθρωποι που το κάνουν πολύ καλά κι ηθοποιοί και παρουσιαστές. Δεν έχει να κάνει με το αν είσαι ηθοποιός, τραγουδιστής ή δημοσιογράφος, αλλά με το αν έχεις μία ενδιαφέρουσα προσωπικότητα».
Μέσα από έναν μεγάλο διαγωνισμό όπου δυο τυχεροί κερδίζουν δυο ολικές ανακαινίσεις μπάνιου συνολικής αξίας €30.000, η εταιρεία Κυπριώτης αναδεικνύει τη δύναμη του σωστού σχεδιασμού να μεταμορφώνει την καθημερινότητα στο σπίτι.
Ο τουρισμός και η εστίαση είναι δύο από τους ταχύτερα αναπτυσσόμενους κλάδους της ελληνικής οικονομίας, όπου η εξειδίκευση και η σωστή εκπαίδευση ανοίγουν τον δρόμο για μια καριέρα με προοπτικές
Με προνομιακές εκπτώσεις και αποκλειστικά οφέλη σε προηγμένα ψηφιακά εργαλεία και λύσεις συνδεσιμότητας, το MagentaONE Business της COSMOTE TELEKOM προσφέρει ουσιαστική αξία στις επιχειρήσεις.