Κώστας Κόκλας: Είμαι 57 ετών και δεν έχω κάνει κάποια αισθητική επέμβαση, αλλά είμαι υπέρ

Κώστας Κόκλας: Είμαι 57 ετών και δεν έχω κάνει κάποια αισθητική επέμβαση, αλλά είμαι υπέρ

«Δεν έχω πρόβλημα με την ηλικία, μου αρέσει που μεγαλώνω και μου αρέσει όπως μεγαλώνω» πρόσθεσε ο ηθοποιός

kostas-koklas
O Κώστας Κόκλας έδωσε συνέντευξη και μίλησε για το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε, τον γιο του, αλλά και τη σχέση του με τον χρόνο.

Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε στην εκπομπή «Breakfast@Star» κι αρχικά, αναφέρθηκε στις δηλώσεις που έκανε πριν από κάποιες ημέρες ο Γιώργος Νταλάρας και συζητήθηκαν ιδιαίτερα.

«Μεγάλη προσωπικότητα ο Γιώργος Νταλάρας. Καλό είναι να έχουμε κατανόηση, δεν νομίζω ότι έχει κάτι με τους δημοσιογράφους κι οι δημοσιογράφοι με εκείνον. Ίσως είχε τα νεύρα του ή ίσως οι δημοσιογράφοι να πιέστηκαν παραπάνω από το κανάλι τους για να πάρουν μια πληροφορία. Αφού υπάρχει η τηλεόραση και ζούμε με αυτή και από αυτή, είμαστε υποχρεωμένοι να ανεχόμαστε ο ένας τον άλλο», είπε χαρακτηριστικά ο ηθοποιός.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cyzn8hcizyc1)

Κλείσιμο
Για τον γιο του, αλλά και την πρώην σύζυγό του, ανέφερε: «Με την πρώην σύζυγό μου είμαστε φίλοι και συγγενείς. Έχουμε καλή σχέση. Ο γιος μου δεν μου κάνει κριτική, αλλά γελάει κι έχει χιούμορ. Έχει δει όλες τις παραστάσεις μου και τα "Εγκλήματα"».

Όσο για το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε, δήλωσε: «Το πρόβλημα που πέρασα, με ζόρισε, αλλά δεν με άλλαξε καθόλου, είμαι ο ίδιος. Δεν έχω πρόβλημα με την ηλικία, μου αρέσει που μεγαλώνω και μου αρέσει όπως μεγαλώνω. Είμαι 57 ετών και δεν έχω κάνει κάποια αισθητική επέμβαση, αλλά είμαι υπέρ».

Τέλος, για την τηλεόραση, αλλά και τους ρόλους για γυναίκες ηθοποιούς, είπε: «Από πάντα υπήρχε ηλικιακός ρατσισμός για τις γυναίκες ηθοποιούς. Οι ρόλοι τους είναι λιγότεροι. Πρέπει να συμφιλιώνεσαι με αυτό που είσαι, περνώντας τα στάδια της ηλικίας σου. Η τηλεόραση τα έχει όλα, τη σαχλαμάρα, το καφενείο, αλλά και τα ντοκιμαντέρ. Εσύ είναι που πρέπει να διαλέξεις τι θα δεις. Κάνω κάθε μέρα ψυχανάλυση μόνος μου, ψυχαναλύομαι».

Φωτογραφία άρθρου: NDPPHOTO


Ειδήσεις σήμερα:

Αγρότες: Ανέβηκαν οι τόνοι στον Πλατύκαμπο - Μπλόκαραν την Εθνική Οδό Αθηνών - Θεσσαλονίκης

Εξάρχεια: Ομολόγησε και συνελήφθη ο 48χρονος για τη δολοφονία του 50χρονου μουσικού

Μαντλίν ΜακΚαν: Νέα τροπή στην υπόθεση - Γνωστός του βασικού υπόπτου αποκαλύπτει σχέδιο απαγωγής παιδιού πριν την εξαφάνισή της
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης