Ένα δημοφιλές βίντεο τις τελευταίες ημέρες στο «X» συγκρίνει πώς λένε τον καιρό στη Γερμανία και πώς στην Ελλάδα, με τον ιδιοκτήτη της πλατφόρμας να σπεύδει να το σχολιάσει.
Στα δύο βίντεο, πρωταγωνίστριες είναι μία Γερμανίδα μετεωρολόγος και η Ελληνίδα παρουσιάστρια Ελένη Τσολάκη από την εποχή που παρουσίαζε με τον δικό της τρόπο τον καιρό στην εκπομπή του ALPHA, Happy Day, όπου συμμετείχε.
Ο ιδιοκτήτης της δημοφιλούς πλατφόρμας κοινωνικής δικτύωσης και μεγιστάνας της τεχνολογίας είδε τα βίντεο και σχολίασε: «Αυτός είναι ένας πολύ όμορφος τρόπος να ξυπνάς στην Ελλάδα».
Σε τριάντα χρόνια οι μηχανές θα σκέφτονται για μας, θα μας φέρνουν κοντά στους δικούς μας και θα μιλάνε όπως εμείς. Το μόνο που θα μένει «μοναδικό», γι’ αυτό θα είναι και ακριβό, θα είναι να ξέρεις πως απέναντί σου κάθεται, στ' αλήθεια, ένας άνθρωπος.
Από τα πλήρως εξοπλισμένα διαμερίσματα και το all-inclusive ενοίκιο μέχρι τις κοινότητες φοιτητών και την ψηφιακή διαχείριση της καθημερινότητας, η Unity Smart Living προτείνει έναν διαφορετικό τρόπο να ζει κανείς τα φοιτητικά του χρόνια
Σήμερα, οι επιχειρήσεις δεν αναζητούν απλώς θεωρητικές γνώσεις, αλλά ανθρώπους που μπορούν να ενταχθούν άμεσα στην παραγωγή, να χειριστούν σύγχρονες τεχνολογίες και να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις ενός περιβάλλοντος που αλλάζει με ιλιγγιώδεις ρυθμούς