Survivor 2024: Η δεύτερη υποψήφια και οι... άχρηστες - Δείτε βίντεο

Survivor 2024: Η δεύτερη υποψήφια και οι... άχρηστες - Δείτε βίντεο

Οι αντιδράσεις για την υποψηφιότητα του Γιάννη, ο απολογισμός του Σταμάτη, το αίτημα της Ασημίνας, ο... εξαφανισμένος Σάββας και ο αγώνας για την 2η ασυλία

MixCollage-23-Apr-2024-01-48-AM-2625
Με τους Κόκκινους να γνωρίζουν και δεύτερη ήττα στα αγωνίσματα ασυλίας και την Δώρα Νικολή να γίνεται η 2η υποψήφια προς αποχώρηση μετά τον Γιάννη Περπατάρη συνεχίστηκε η 16η εβδομάδα του Survivor 2024. Από την Κυριακή, οπού αποχώρησε οικειοθελώς ο Αλέξης Παππάς και παραμένει στα... πιτς ο Σάββας Γκέντσογλου (φημολογείται ότι θα αποχωρήσει) έχουν διαφοροποιηθεί τα δεδομένα στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ. Πλέον δεν υπάρχει ασυλία στις γυναίκες, με αποτέλεσμα τόσο τα ματσαρίσματα στους στίβους μάχης, όσο και οι μονομαχίες θα γίνονται πια ανεξαρτήτως φύλου.

Στο επεισόδιο της Δευτέρας (22/4) ο πρώτος υποψήφιος για μονομαχία, ο Γιάννης Περπατάρης, ο οποίος ζήτησε από τους συμπαίκτες του να τον ρίξουν στον τάκο, αναφέρθηκε στην ψηφοφορία την οποία χαρακτήρισε δίκαιη.

«Χθες στο συμβούλιο πριν πάμε, ζήτησα από τα παιδιά να ψηφίσουν εμένα, γιατί πάνω κάτω και με τα άλλα παιδιά είμαστε στο ίδιο επίπεδο. Μόλις βγήκαν από τη μονομαχία τα παιδιά, είχαν τρέξει τόσα run. Πιστεύω λοιπόν, πως είναι δίκαιο να πάω εγώ στη μονομαχία τώρα για να ξεκουραστούν και τα υπόλοιπα παιδιά».

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d0qv9zjiam49)
Κλείσιμο


Η Ασημίνα Χατζηανδρέου επένεσε τον Γιάννη Περπατάρη για την κίνησή του να βγει μπροστά για να ξεκουράσει τους συμπαίκτες του, ενώ ο Σταμάτης Ταλαδιανός χαρακτήρισε την κίνηση των κόκκινων αψυχολόγητη.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d0qvbfiuldpd)


Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d0qvejrodrdt)


Πριν τον αγώνα για την 2η ασυλία τα αίματα άναψαν από μία ατάκα του Γιώργου Παπαχαραλάμπους. Ο νεαρός παίκτης ανέφερε ότι οι γυναίκες της δικής του ομάδας είναι πολύ χρήσιμες σε αντίθεση με αυτές της αντίπαλης ομάδας. Οι αντιδράσεις δεν άργησαν να έρθουν με πρώτη αυτή της Χρύσας Χατζηγερωργίου.

«Είπα ότι ξεκάθαρα μπορούν να ψηφίσουν εσένα γιατί δεν προσφέρεις στην ομάδα» ανέφερε ο Γιώργος Παπαχαραλάμπους με την Χρύσα Χατζηγεωργίου να μην πιστεύει αυτό που ακούει: «Το αντίθετο του χρήσιμος είναι το άχρηστος. Μας είπε άχρηστες ρε φίλε».

«Πολύ σωστά. Στη γλώσσα παίρνεις άριστα. Όποιος έχει τη μύγα μυγιάζεται. Ότι δεν μπορούν να προσφέρουν. Από όπου θέλετε πιάνεστε» ήταν η απάντηση του παίκτη του Survivor

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d0qvhrytcd09)


Στον στίβο μάχης οι Μπλε απέδειξαν πως βρίσκονται σε καλύτερη αγωνιστική κατάσταση και αυτή την εβδομάδα και επικράτησαν πάλι των Κόκκινων με 12-6, όπως και στην πρώτη ασυλία.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d0qvqjsu9mg1)


Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d0qwkbl04us1)


Τον τελευταίο πόντο στους Μπλε έφερε η Σταυρούλα κόντρα στην Δώρα.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d0qxcu66ogp5)


Ο Σταμάτης Ταλαδιανός σε έναν απολογισμό των όσων συνέβησαν στον στίβο μάχης, μίλησε με απαξιωτικό τρόπο για τους Κόκκινους λέγοντας ούτε λίγο ούτε πολύ ότι δεν υπάρχει ομάδα. Μάλιστα τόνισε ότι μετά την αποχώρηση του Αλέξη Παππά, η Κόκκινη ομάδα έχει διαλυθεί.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d0qy8a4s6d1d)


Πριν το συμβούλιο του νησιού η Ασημίνα Χατζηανδρέου ζήτησε από τους συμπαίκτες της να την ψηφίσουν γιατί δέχεται «πόλεμο» από τους Μπλε.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d0qylatxh981)


Στο συμβούλιο το παρών έδωσε και η Αναστασία Τσέρου που επέστρεψε από το νοσοκομείο, όχι όμως και ο Σάββας Γκέντσογλού που παραμένει... εξαφανισμένος.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d0qyo4maigj5)


Η κόντρα Χρύσας και Γιώργου για τις «άχρηστες» συνεχίστηκε με τον παίκτη της κόκκινης ομάδας να δίνει εξηγήσεις για το σχόλιο του και ποιον αφορούσε.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d0qznch7oh3t)


Στην κάλπη οι Κόκκινοι έριξαν το όνομα της Δώρας Νικολή και όχι της Ασημίνας Χατζηανδρέου όπως τους είχε ζητήσει.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d0qzxu0qyg49)


«Νιώθω μια χαρά. Δεν έχω κανένα πρόβλημα, όπως έχω εκφράσει κι άλλες φορές. Αν είναι τυχερό ή άτυχο να παίξω απέναντι στον Γιάννη δεν ξέρω. Θα μονομαχήσουμε μαζί. Ο αγώνας θα είναι φιλικός κι ας κερδίσει ο καλύτερος ή ο πιο τυχερός» είπε η παίκτρια για την υποψηφιότητάς της.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d0qzzw6nk2bd)



Ειδήσεις σήμερα:

Πάσχα 2024: Τι καιρό θα κάνει - Οι εκτιμήσεις των μετεωρολόγων

Καντίροφ: Φούντωσαν οι φήμες - Πάσχει από οξεία νεκρωτική παγκρεατίτιδα, σύμφωνα με δημοσίευμα

Ανεστάλη η εναέρια κυκλοφορία στην ανατολική Λιβύη λόγω ισχυρής αμμοθύελλας - Βίντεο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης