Κατερίνα Λάσπα για την αποχώρηση της Ελένης Μενεγάκη από το MEGA: Εγώ θα λύσω τα οικονομικά της;

Κατερίνα Λάσπα για την αποχώρηση της Ελένης Μενεγάκη από το MEGA: Εγώ θα λύσω τα οικονομικά της;

Η χιουμοριστική απάντηση της παρουσιάστριας όταν τη ρώτησαν σχετικά με το θέμα

laspa_menegaki
Η Κατερίνα Λάσπα βρισκόταν σε βραδινή της έξοδο, όταν ρεπόρτερ από ψυχαγωγικές εκπομπές της ζήτησαν να εκφέρει την άποψή της, για την αποχώρηση της Ελένης Μενεγάκη από το MEGA.

Στο άκουσμα της είδησης για τη λήξη της συνεργασίας ανάμεσα στην παρουσιάστρια και το κανάλι, η Κατερίνα Λάσπα φάνηκε να μην γνωρίζει τις τελευταίες εξελίξεις και απάντησε: «Αλήθεια; Θλιβερό» είπε.

Αργότερα, δημοσιογράφος της εξήγησε, πως η Ελένη Μενεγάκη και ο σταθμός δεν τα βρήκαν στο οικονομικό κομμάτι και η παρουσιάστρια αντέδρασε αυθόρμητα προκαλώντας γέλια στους ρεπόρτερ. Πιο συγκεκριμένα, είπε: «Εγώ θα το λύσω αυτό τώρα; Τι να κάνω; Θέλει δανεικά το MEGA ή η κυρία Μενεγάκη;».


Δείτε το βίντεο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d0nv49d2fpa1)

Σε άλλο σημείο των δηλώσεών της, η Κατερίνα Λάσπα ανέφερε ότι πήγε στο συγκεκριμένο event μετά από πολύ στενάχωρα προσωπικά και οικογενειακά της ζητήματα, αλλά δεν αποκάλυψε, τι της συνέβη, παρά το γεγονός ότι τη ρώτησαν αν μπορεί να το μοιραστεί. Όσο για το πώς είναι στην προσωπική της ζωή, απάντησε: «Είμαι πάρα πολύ ήρεμη, δημιουργική, ξεκλέβω λίγο χρόνο και για εμένα, για ταξίδια. Ο έρωτας είναι κινητήριος δύναμη αλλά δεν υπάρχει αυτή την περίοδο. Ωραίοι οι έρωτες αλλά θέλουμε υγεία, χαρά».

Ειδήσεις σήμερα:

Το Ισραήλ χτύπησε αεροπορική βάση στο Ιράν - Τεχεράνη: Οι πυρηνικές εγκαταστάσεις είναι ασφαλείς

Ο Τζέιμς Καφετζής εγκατέλειψε τη μονομαχία στον έναν κρίκο και αποχώρησε από το Survivor - Δείτε βίντεο

Θρυλική πρόκριση στην Πόλη! Ο Ολυμπιακός κέρδισε τη Φενέρ 3-2 στα πέναλτι με ήρωα τον Τζολάκη και πέρασε στους «4» - Δείτε τα γκολ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης