Ο Μίλτος Πασχαλίδης σχολίασε το τραγούδι της Μαρίνας Σάττι, «Ζάρι», με το οποίο θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στη Eurovision και έναν στίχο ο οποίος έχει εμφανή ομοιότητα με στίχο δικού του κομματιού.
Ο τραγουδοποιός έκανε δηλώσεις στην κάμερα του «Happy Day» σχετικά με αυτή την ομοιότητα.
Συγκεκριμένα, ο στίχος του δικού του τραγoυδιού με τίτλο «Παραμύθι με λυπημένο τέλος» είναι: «Και κάθε που χαράζει με τρώει το μαράζι», ενώ στο «Ζάρι» εντοπίζεται ο εξής στίχος: «Όταν χαράζει με τρώει το μαράζι».
Δείτε το σχετικό απόσπασμα στο 00:41
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d09fqpyo5akp)
Ο Μίλτος Πασχαλίδης ανέφερε: «Είχα προσέξει την ομοιότητα στον συγκεκριμένο στίχο. Το βρίσκω σύμπτωση. Μία ενδιαφέρουσα σύμπτωση».
Και πρόσθεσε: «Δεν θέλω να σχολιάσω κάτι. Εγώ θέλω, όταν τελειώσει η Eurovision, η Μαρίνα να είναι χαρούμενη. Ανεξάρτητα από τη θέση που θα πάρει, θέλω να έχει χαρά».
Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Γης, οι δενδροφυτεύσεις σε Χίο και Βόρεια Εύβοια, που υλοποιούνται σε συνεργασία με τον περιβαλλοντικό οργανισμό we4all, αναδεικνύουν μια στρατηγική με συνέπεια και μετρήσιμα αποτελέσματα.
Καθώς τα εργαλεία πολλαπλασιάζονται και η τεχνολογία διεισδύει σε κάθε επιχειρησιακή λειτουργία, η ανάγκη για ξεκάθαρη κατεύθυνση γίνεται πιο επιτακτική από ποτέ. Το ερώτημα όμως παραμένει ουσιαστικό: Ποιος μπορεί να συνδέσει το business με την Τεχνολογία στο επίπεδο των αποφάσεων;