Ο Άρης Μακρής μίλησε για την πρώην σύντροφό του, Άννα Μαρία Βέλλη, και τη στοχοποίηση του ίδιου ως θύτη στην υπόθεση κακοποίησής της στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα».
«Ό,τι ήταν να πω το είπα εγώ, οπότε δεν έχω κάτι άλλο να προσθέσω», είπε αρχικά.
Για το γεγονός ότι η youtuber δεν έχει ακόμη διευκρινίσει ποιος είναι ο κακοποιητής της, ο Άρης Μακρής ανέφερε: «Θα την ήθελα την απάντηση, αλλά δεν μπορώ και να πω... δεν έχω κάτι να πω πάνω σε αυτό, εγώ αυτά που είχα να πω τα είπα».
Σε ερώτηση για το αν του κάνει εντύπωση που η Άννα Μαρία Βέλλη διατηρεί τις κοινές τους φωτογραφίες στα κοινωνικά δίκτυα, ο Άρης Μακρής απάντησε: «Γενικότερα όχι, αν εννοεί εμένα ναι».
Μια κούπα καφέ, μια αφορμή για ισότητα - Με δράσεις που ενισχύουν την καθημερινότητα και δημιουργούν νέες δυνατότητες, ο NESCAFÉ® προάγει την ισότιμη συμμετοχή και την εμπειρία μάθησης.
Με απόλυτη επιτυχία και με μετρήσιμα αποτελέσματα, που αποδεικνύουν ότι η συνεργασία ιδιωτικού - δημόσιου τομέα μπορεί να κάνει τη μεγάλη διαφορά, ολοκληρώθηκαν τα έργα βιώσιμης διαχείρισης νερού στο Δήμο Τανάγρας, κατά τη δεύτερη φάση του προγράμματος Zero Drop Mornos.
Με λύσεις που περιλαμβάνουν GPS Plotter, βυθόμετρα, όργανα, αυτόματο πιλότο, ηχοσυστήματα, VHF, κάμερες, ραντάρ και πολλά ακόμα, μπορεί να ανταποκριθεί στις ανάγκες κάθε σκάφους.