Άρης Μακρής για Άννα Μαρία Βέλλη: Ζητώ με στόμφο και πυγμή να βγει και να πει το όνομα του κακοποιητή της

Άρης Μακρής για Άννα Μαρία Βέλλη: Ζητώ με στόμφο και πυγμή να βγει και να πει το όνομα του κακοποιητή της

Με έχει κουράσει να φωτογραφίζομαι σε όλη αυτή την κατάσταση, έχει επηρεάσει τη δουλειά μου, τόνισε σε δηλώσεις του

makris-velli
Ο Άρης Μακρής έκανε νέες δηλώσεις για το ζήτημα που έχει προκύψει με την υπόθεση κακοποίησης της Άννας Μαρίας Βέλλη.

Η YouTuber αναφέρθηκε πρόσφατα σε πρώην σύντροφό της και κακοποιητή της μέσω TikTok, με τον τραγουδιστή να έχει στοχοποιηθεί ότι είναι εκείνος και την Άννα Μαρία Βέλλη να μην το διαψεύδει.
@amiyiamireal

Σχετικα με το προηγουμενο τικ τοκ! Ολο το βιντεο στο κανάλι μου #amiyiamitube #fyp #xyzbca #fypシ #mpesfypgamw #xyzabc

♬ πρωτότυπος ήχος - Amiyiami

Μετά τη συνέντευξη που έδωσε στο «Super Κατερίνα» ο Άρης Μακρής είπε στην κάμερα του «Breakfast@Star» ότι πράγματι έτρεμε όσο μιλούσε στο πλατό της εκπομπής, γιατί είναι ένα θέμα που τον έχει επηρεάσει ψυχολογικά, ενώ έχει αντίκτυπο και στην επαγγελματική του ζωή.

Δείτε το βίντεο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-czshk6h4yh29)
Κλείσιμο

Αρχικά, ο Άρης Μακρής είπε: «Μπήκα στη διαδικασία γιατί δεν έβρισκα τον λόγο, αλλά πι υπήρχε ο λόγος λόγω της διάσταση που πήρε το θέμα, να βγω να πρέπει να πω τη δική μου πλευρά, την αλήθεια μου. Με έχει ρίξει ψυχολογικά ναι έτρεμα στη συνέντευξη. 'Εχω υποστεί μια μεγάλη πίεση λόγω αυτού. Δεν έχω λόγω να μιλήσω με την Άννα Μαρία. Δεν βρίσκω τον λόγο, Έχει εμπλακεί το όνομά μου, ηθελημένα ή μη γι' αυτό ζητάω με στόμφο και πυγμή να βγει έξω και να πει το όνομα. Δεν μπορώ να κινηθώ νομικά αφού δεν έχω κατηγορηθεί με τίποτα. Όλο αυτό υπάρχει σαν ένα σύννεφο γύρω από το όνομά μου. Δεν έχω κατηγορηθεί για τίποτα, πώς να κινηθώ νομικά;».

Τέλος, στις νέες δηλώσεις του για την Άννα Μαρία, ο Άρης Μακρής ανέφερε ότι έχει κουραστεί να φωτογραφίζεται ο ίδιος μέσα από τις αναφορές της για την κακοποίηση που έχει υποστεί και την προκάλεσε να πει το όνομα του πραγματικού θύτη.

«Δεν το λέω για μένα ή για οποιοδήποτε, για το θύμα. Πρέπει να δικαιωθεί το θύμα. Είμαι σε συγκινημένος από όλη αυτή την πίεση που βιώνω για αυτό και θέλω να ξεκαθαριστεί αυτό. Βγήκα έξω να πω τη δική μου πλευρά, γιατί έπρεπε δυστυχώς να βγω να την πω, ενώ δεν είχα κανέναν στόχο και καμία όρεξη να μιλήσω για κάτι τέτοιο» ανέφερε.

Τέλος, ο Άρης Μακρής είπε: «Όλο αυτό έχει πάρει μια διάσταση που έπρεπε να βγω και να μιλήσω. Φοβάμαι ότι ήδη μου έχει δημιουργήσει επαγγελματικό πρόβλημα για αυτό και έπρεπε να βγω να μιλήσω, γιατί πρόκειται για κάτι πολύ σοβαρό».

Η συνέντευξή του στο «Super Κατερίνα»
Ο Άρης Μακρής που υπήρξε ζευγάρι με τη YouTuber, πήγε καλεσμένος στην εκπομπή «Super Κατερίνα» και κάλεσε δημόσια την πρώην σύντροφό του, να πει το όνομα του κακοποιητή της, ώστε να γίνει ξεκάθαρο, ότι δεν αφορά τον ίδιο ή αν απευθύνεται σε εκείνον, να ακολουθήσει τη νομική οδό. «Παρακαλώ να βγει και να πει ότι δεν εννοεί εμένα ή αν εννοεί εμένα να ακολουθηθεί ο νομικός δρόμος να βγει η δικαίωση» είπε κατά τη διάρκεια της εκπομπής.

Δείτε το βίντεο
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-czrpecde0081)

Αρχικά, ο Άρης Μακρής αναφέρθηκε στη σχέση τους, που έληξε, όπως είπε με άσχημο τρόπο. Ξεκαθάρισε, ωστόσο, ότι παρά τους τσακωμούς που είχαν, δεν την κακοποίησε.

«Όταν αυτό απέκτησε μεγαλύτερη διάρκεια επαναλήφθηκε σαν δήλωσε και πια υπήρχε μια περιγραφή χωρίς να ειπωθεί όνομα που μπορούσε να συνδυαστεί ξεκίνησε άρχιζαν να συνδυάζουν την είδηση με το όνομα μου και ξεκίνησαν τα αντίστοιχα σχόλια και τα μηνύματα. Δεν μπήκα στην διαδικασία να επικοινωνήσω μαζί της. Ήταν μια ιστορία που έχει τελειώσει για μένα. Δεν μπήκα στην διαδικασία να ασχοληθώ με την συγκεκριμένη φήμη. Δεν είχαμε χωρίσει και πολύ καλά. Όχι βέβαια υπό τη μορφή που περιγράφεται ή νομίζει ο κόσμος. Δεν είχαμε κρατήσει επικοινωνία η σχέση ούτε κάποια σχέση. Όπως όλα τα ζευγάρια είχαμε ωραίες στιγμές αλλά και άσχημες. Εντάσεις, τσακωμούς, εντάσεις αλλά ποτέ σε βαθμό κακοποιητικής συμπεριφοράς από κανέναν» είπε ο Άρης Μακρής.
velli_makris839

Για τη στοχοποίησή του ως κακοποιητή της Άννας Μαρίας Βέλλη, σχολίασε: «Όλο αυτό ξεκίνησε πολύ αφηρημένα χωρίς να ειπωθεί όνομα για να δείχνει και όλα αυτά λίγο - λίγο  συγκροτήθηκαν και στοχοποιήθηκα εγώ από τον κόσμο όλο και πιο πολύ με τις επαναλαμβανόμενες δηλώσεις αυτές. Και πια δεν μπορούσα πλέον να τα αγνοήσω και κλήθηκα να πάρω θέση ενώ δεν ήθελα καθόλου».

Στη συνέχεια, τόνισε ότι αυτή η ιστορία του έχει δημιουργήσει προβλήματα, λέγοντας: «Επειδή υπάρχει ένα μαύρο σύννεφο πάνω από το κεφάλι μου, ότι "α μιλάει μάλλον για τον Άρη" όλο αυτό έχει δημιουργήσει αρνητικά αποτελέσματα εις βάρος μου. Στα επαγγελματικά μου, στην οικογένεια μου. Η κοπέλα μου έχει πέσει από τα σύννεφα στο αν αναφέρεται σε μένα. Η μητέρα μου ξέρει πολύ καλά τι παιδί έχει μεγαλώσει και τι παιδεία του έχει δώσει».
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-czrp3y61gia9)

Ο Άρης Μακρής ξεκαθάρισε ότι δεν είναι εκείνος ο κακοποιητής της Άννας Μαρίας Βέλλη. «Αν την είχα μπροστά μου θα της έλεγα ότι όλο αυτό έχει πάρει τεράστια διάσταση. Δηλώνω ανοιχτά σε όλους ότι αν εκείνη έχει κακοποιηθεί δεν είμαι εγώ το κακοποιητής. Παρακαλώ την ίδια ώστε να καθαρίσει και εμένα η θέση μου. Έχει γίνει ένα λαϊκό δικαστήριο. Είναι μια πολύ σοβαρή κατάσταση. Μου είχε μιλήσει για μια κακοποιητική σχέση αλλά δεν ήξερα κάτι» επισήμανε και πρόσθεσε:

«Εγώ βλέπω αυτή την στιγμή μια κοπέλα που βγαίνει έξω και λέει την ιστορία της ότι έχει πέσει θύμα σε μια κατάσταση και βγαίνει έξω και τα λέει. Όλα καλά μέχρι εδώ. Αλλά βλέπω μια συνεχή αναπαραγωγή ως προς αυτό. Επίσης λέει ότι δεν βγαίνει μόνο για την ίδια να βγει έξω και να το πει, το κάνει και ως παράδειγμα και σε άλλους να βρουν τη δύναμη. Πάρα πολύ ωραία μέχρι εδώ. Αναρωτιέμαι όμως γιατί δεν το προχωράει;».
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-czrp7pqg6gb5)

Ο τραγουδιστής κάλεσε την Άννα Μαρία να ξεκαθαρίσει την κατάσταση. «Παρακαλώ να βγει και να πει ότι δεν εννοεί εμένα ή αν εννοεί εμένα να ακολουθηθεί ο νομικός δρόμος να βγει η δικαίωση» είπε.

Για την παράσταση στην οποία συμμετέχει, ο Άρης Μακρής τόνισε: «Στο θέατρο αναβλήθηκε η πρεμιέρα της παράστασης αλλά θα γίνει με εμένα. Τουλάχιστον προς το παρόν. Έχω νιώσει να μην με θέλουν για δουλειές. Δεν μου το έχουν πει αλλά το έχω αισθανθεί».

Ο Άρης Μακρής συνέχισε, λέγοντας: «Εμένα μου κάνει εντύπωση ότι διατηρεί μια κατάσταση με την ασφάλεια ότι δεν θίγει κάποιον συγκεκριμένο. Δεν λέει το όνομα του κακοποιητή. Λέει την ιστορία της χωρίς να υπάρχει αντίλογος. Αν θεωρεί πως είμαι εγώ από πίσω να το πει για να μην υπάρχει αυτό το χαλασμένο τηλέφωνο και να πάρει το δρόμο που της αρμόζει. Δεν έχει την ανάγκη να δικαιωθεί; Να κερδίσει το δίκαιο ως προς αυτή; Να τιμωρηθεί το θύτης; Εμένα αυτό με κάνει να αισθάνομαι ύποπτα. Η μητέρα μου έχει χάσει τον ύπνο της».

Τέλος, ο Άρης Μακρής είπε: «Με έχει επηρεάσει σε ψυχολογικό, προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο. Με έχει ρίξει. Είναι σοβαρή κατάσταση. Δεν μπορώ να πιστεύω ότι το πιστεύει κάποιος αυτό για εμένα».

Τι είχε πει η Άννα Μαρία Βέλλη για την κακοποίησή της
Πριν από σχεδόν 2 χρόνια, κατά την διάρκεια ομιλίας της για λογαριασμό του TEDx, η YouTuber μίλησε για τον πρώην σύντροφό της, ο οποίος άσκησε σωματική βία πάνω της.

Πιο συγκεκριμένα, είπε: «Στη διάρκεια της σχέσης μας αποφασίσαμε να μείνουμε μαζί, προτού γίνει αυτό αποφάσισα να του καλύψω κάποια άλλα χρέη, καθώς είχε αφήσει απλήρωτα για πέντε μήνες ενοίκια, κοινόχρηστα και λογαριασμούς και το έκανα με χαρά γιατί ήθελα να τον βοηθήσω. Μου είχε πει πως όταν τα πράγματα θα ήταν καλύτερα, θα μου τα επέστρεψε. Αυτά τα χρήματα δεν μου τα επέστρεψε μέχρι και σήμερα. Η πραγματικότητα άρχισε να μου ρίχνει αρχικά μικρές σφαλιάρες – πριν από αυτόν – και μετά μεγαλύτερες. Αφού μείναμε μαζί άρχισε να ψάχνει το κινητό μου και να βλέπει μηνύματα από παλιά μου σχέση όταν του απάντησα “το παρελθόν μου δεν σε αφορά” εκεί έφαγα το πρώτο μου χαστούκι».

Δείτε το βίντεο
Ένας κουβάς γεμάτος ψυχική αστάθεια. | Anna Maria Velli | TEDxMaviliSquare

Στη συνέχεια, προχώρησε στο πιο σκληρό περιστατικό σωματικής κακοποίησής της, λέγοντας: «Ένα βράδυ καθόμασταν και βλέπαμε ταινία όταν χωρίς προφανή λόγο άρχισε να με κατηγορεί ότι φλερτάρω με έναν συνάδερφό μου. Όταν του είπα ότι κάτι τέτοιο δεν ισχύει με κλείδωσε στο δωμάτιο, άρπαξε το κινητό μου και άρχισε να ψάχνει τα “πειστήρια” της παράλληλης σχέσης μου. Όταν δεν βρήκε κάτι, με ξεκλείδωσε από το δωμάτιο, συνέχισε να μου φωνάζει και να με βρίζει και εν τέλει πήρε το κεφάλι μου και το κοπάνησε στο πάτωμα, με αποτέλεσμα αυτή εδώ τη φωτογραφία. Με τούτα και με εκείνα έχω αποφασίσει όπως καταλαβαίνετε ότι η σχέση αυτή δεν προχωράει άλλο, συγγνώμη».

Τον Νοέμβριο του 2021 η YouTuber ανάρτησε μία φωτογραφία της, με αφορμή την Παγκόσμια ημέρα για την εξάλειψη της βίας κατά των γυναικών. Στο στιγμιότυπο έχει μία μελανιά στο μέτωπό της. Τη δημοσίευση συνόδευσε με ένα μακροσκελές μήνυμα, όπου μιλούσε για το χτύπημα που υπέστη.


Δείτε τη φωτογραφία
Ειδήσεις σήμερα:

Νεκροί 21χρονος και 20χρονος σε τροχαίο στην Αριδαία - Το αυτοκίνητό τους έπεσε σε κολώνα

Χρήστος Μιχαηλίδης-Ρόμπιν Σάιμς: Η μυθική ζωή, οι παράνομες αρχαιότητες, η Σχοινούσα και τα απομεινάρια μια τραγωδίας

H φρεγάτα «Ύδρα» έριξε με πυροβόλο κατά δυο UAVs στον Κόλπο του Άντεν
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης