Γιάννης Αντετοκούνμπο: Θύμωσε μετά από άσχημο φάουλ του Ντένις Σρέντερ - Το «ιστορικό» του προκλητικού Γερμανού - Δείτε βίντεο

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Θύμωσε μετά από άσχημο φάουλ του Ντένις Σρέντερ - Το «ιστορικό» του προκλητικού Γερμανού - Δείτε βίντεο

Οι ψυχραιμότεροι σταμάτησαν τον Greek Freak και εμπόδισαν την κλιμάκωση - Ο Γερμανός γκαρντ είχε αποβληθεί στα προημιτελικά του Eurobasket 2022 κόντρα στην Εθνική - Δείτε βίντεο

antetokounmpo-schroeder-arthro
Στην επιστροφή του Γιάννη Αντετοκούνμπο οι Μιλγουόκι Μπακς κατάφεραν να πάρουν τη νίκη κόντρα στους αξιόμαχους Μπρούκλιν Νετς με σκορ 115-108.

Πέραν της γενικής του εμφάνισης ο «Greek Freak» έπαιξε δυνατή άμυνα πάνω στον Ντένις Σρέντερ στα τελευταία δευτερόλεπτα του πρώτου ημιχρόνου, με αποτέλεσμα ο Γερμανός γκαρντ των Μπρούκλιν Νετς να πέσει στο παρκέ. Αυτό προκάλεσε παράπονα από την πλευρά του Γερμανού, ωστόσο δεν φάνηκε να υπάρχει συνέχεια στη φάση.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-czzvpncxwarl)


Κλείσιμο
Ωστόσο φαίνεται πως του το... κράτησε, με τον Σρέντερ να ρίχνει κάτω τον Αντετοκούνμπο στα μισά του 3ου δωδεκαλέπτου. Αρχικά ο Έλληνας σταρ των Ελαφιών φάνηκε να μην έχει όρεξη για κάτι παραπάνω, με τον Κράουντερ να τον υπερασπίζεται. Λίγο έλλειψε όμως να πιαστεί και ο ίδιος στα χέρια με τον Γερμανό γκαρντ, κάτι το οποίο απέτρεψαν οι πιο ψύχραιμοι.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-czzwbqdxp4tl)

Ο προημιτελικός του Eurobasket 2022 και ο προκλητικός Σρέντερ

Σε ένα κακό παιχνίδι για την εθνική Ελλάδας στο Eurobasket του 2022 ο Ντένις Σρέντερ ήταν εκ των πρωταγωνιστών στην άνετη νίκη των μετέπειτα πρωταθλητών κόσμου στο Mundobasket του 2023, αλλά δεν είχε ολοκληρώσει την αναμέτρηση μιας και αποβλήθηκε με δεύτερη τεχνική ποινή.

Ο νυν παίκτης των Νετς έκανε ό,τι ήθελε στο παρκέ, ωστόσο σε ένα τελειωμένο ματς προκαλούσε τόσο τους αθλητές και το τεχνικό τιμ, όσο και τους Έλληνες φιλάθλους που βρίσκονταν στο γήπεδο αλλά και εκείνους που παρακολουθούσαν τηλεοπτικά την αναμέτρηση.

Το ειρωνικό του χαμόγελο και το showboating (επίδειξη των ικανοτήτων του) προφανώς έδειχναν έναν «κακό νικητή», αν και ο ίδιος μετά το τέλος του ματς ανέφερε πως ο κύριος λόγος που τον οδήγησε σε αυτή τη συμπεριφορά ήταν το γεγονός πως έβριζαν τη μητέρα του.

Στο 1:47:28 μπορείτε να δείτε τη φάση στην οποία παίζει επιδεικτικά πάνω στον Δημήτρη Αγραβάνη ενώ όλα δείχνουν μια εύκολη νίκη και στο 2:10:10 μπορείτε να δείτε τη φάση που οδήγησε στην αποβολή του:

Germany v Greece | QUARTER-FINALS | Full Basketball Game | FIBA EuroBasket 2022


Εδώ μπορείτε να δείτε όλα τα highlights του από το συγκεκριμένο ματς:

Dennis SCHRODER 🇩🇪 | 26 PTS | 8 AST | 27 EFF | TCL Player of the Game vs. Greece


«Έλληνες φίλαθλοι. Εκπληκτική ατμόσφαιρα απόψε. Μπορώ να ανεχτώ πολλά από τους παίκτες, αλλά το να λένε άσχημα πράγματα για την οικογένειά μου είναι κάτι που δεν το ανέχομαι και δεν είναι σωστό. Για αυτό, σας παρακαλώ να μη μου λέτε πως θα αντιδράσω σε αυτό. Να είστε όλοι ευλογημένοι» ήταν το μήνυμα του Σρέντερ στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram για την αντίδρασή του εκείνη τη χρονική περίοδο.

shroder1

Πάντως, το καλύτερο μάθημα του το έχει δώσει ο μεγάλος φαν του Βασίλη Σπανούλη, Λούκα Ντόντσιτς, ο οποίος δεν του χαριζόταν μετά από κάθε επιτυχημένο play του κατά τη φάση των ομίλων της ίδιας διοργάνωσης.

Luka Keeps Flexing On Schroder While Making Unbelievable Plays


Ειδήσεις σήμερα:

Η ΝΔ ανακοινώνει τα πρώτα 20 ονόματα στο ευρωψηφοδέλτιο - Οι νυν ευρωβουλευτές, οι νέοι και οι απόδημοι

Πού αναζητούν απαντήσεις για την πτώση του F-16 νότια της Χαλκιδικής - Τα σενάρια που εξετάζονται

Επέστρεψαν στις νίκες οι Κόκκινοι, αποχώρησε από το Survivor ο Νίκος Ρικουνάκης - Δείτε βίντεο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης