Άρης Μακρής για Άννα Μαρία Βέλλη: Έχει λήξει η ιστορία, δεν έχω λόγο να την πάρω τηλέφωνο για να λύσουμε κάτι

Άρης Μακρής για Άννα Μαρία Βέλλη: Έχει λήξει η ιστορία, δεν έχω λόγο να την πάρω τηλέφωνο για να λύσουμε κάτι

Το σχόλιο του τραγουδιστή για την νέα ανάρτηση της YouTuber και πρώην συντρόφου του

aris_makris_annamaria3
Ο Άρης Μακρής έκανε εκ νέου δηλώσεις για την Άννα Μαρία Βέλλη και το ζήτημα της κακοποίησής της.

Σε νέα ανάρτησή της, η YouTuber χαρακτήρισε «μπαστ..» κάποιους χωρίς να λέει, ποιους ακριβώς εννοεί, τονίζοντας ωστόσο, ότι πρόκειται για σπόντα.

Μέσω της εκπομπής «Πρωινό» ο τραγουδιστής είπε σχετικά με αυτό: «Ό,τι ήταν να πω για αυτό το είπα, τώρα όσο ξέρεις εσύ, άλλο τόσο ξέρω κι εγώ την απάντηση (σχετικά με το νέο story της). Πραγματικά δεν ξέρω και δεν θέλω και να μπω στη διαδικασία να το σκεφτώ ή να το ψάξω. Έχω αφήσει πίσω μου όλη αυτή την ιστορία και όλη αυτή τη φήμη που ακολουθούσε το όνομά μου χωρίς λόγο ενώ ποτέ δεν έχω κατηγορηθεί για κάτι και συνεχίζω μπροστά. Δεν θέλω τώρα να αναλώνομαι σε τέτοια πράγματα που δεν έχει και κάποιο στοιχείο για μένα. Αν είναι να σου απαντάω για κάθε στόρι της, σωθήκαμε».

Δείτε το βίντεο
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-czyhlcgqztop)

Ο Άρης Μακρής στη συνέχεια περιέγραψε τα προβλήματα που του δημιούργησε η φήμη ότι ο ίδιος είναι ο κακοποιητικός πρώην σύντροφος της Άννας Μαρίας Βέλλη, στον οποίο εκείνη αναφέρεται, χωρίς όμως να τον κατονομάζει.

Ο τραγουδιστής δήλωσε: «Μου προκαλούσε πρόβλημα στη σχέση μου όλη αυτή η φήμη που είχε δημιουργηθεί και γι’ αυτό τον λόγο βγήκα και μίλησα για να πω την πλευρά μου και τη δική μου αλήθεια. Έχει λήξει η ιστορία, δεν έχω λόγο να την πάρω τηλέφωνο, να επικοινωνήσουμε για να λύσουμε κάτι. Μου αρέσει να βλέπω μπροστά και όχι πίσω. Λόγω του ότι πήρε μεγάλη διάσταση, βγήκα να πω "παιδιά μπάστα, είναι "έτσι κι έτσι τα πράγματα". Δεν έχω λόγο να μιλήσω με δικηγόρο, ούτε κάτι περαιτέρω».

Το βίντεο της Άννας Μαρίας Βέλλη
Η YouTuber αναφέρθηκε το προηγούμενο διάστημα σε πρώην σύντροφό της και κακοποιητή της μέσω TikTok, με τον τραγουδιστή να έχει στοχοποιηθεί ότι είναι εκείνος και την Άννα Μαρία Βέλλη να μην το διαψεύδει.
@amiyiamireal

Σχετικα με το προηγουμενο τικ τοκ! Ολο το βιντεο στο κανάλι μου #amiyiamitube #fyp #xyzbca #fypシ #mpesfypgamw #xyzabc

♬ πρωτότυπος ήχος - Amiyiami
Κλείσιμο
«Την προκαλώ να βγει και να πει όνομα»
Ο Άρης Μακρής που υπήρξε ζευγάρι με τη YouTuber, πήγε καλεσμένος στην εκπομπή «Super Κατερίνα» και κάλεσε δημόσια την πρώην σύντροφό του, να πει το όνομα του κακοποιητή της, ώστε να γίνει ξεκάθαρο, ότι δεν αφορά τον ίδιο ή αν απευθύνεται σε εκείνον, να ακολουθήσει τη νομική οδό. «Παρακαλώ να βγει και να πει ότι δεν εννοεί εμένα ή αν εννοεί εμένα να ακολουθηθεί ο νομικός δρόμος να βγει η δικαίωση» είπε κατά τη διάρκεια της εκπομπής.

Δείτε το βίντεο
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-czrpecde0081)

Αρχικά, ο Άρης Μακρής αναφέρθηκε στη σχέση τους, που έληξε, όπως είπε με άσχημο τρόπο. Ξεκαθάρισε, ωστόσο, ότι παρά τους τσακωμούς που είχαν, δεν την κακοποίησε.

«Όταν αυτό απέκτησε μεγαλύτερη διάρκεια επαναλήφθηκε σαν δήλωσε και πια υπήρχε μια περιγραφή χωρίς να ειπωθεί όνομα που μπορούσε να συνδυαστεί ξεκίνησε άρχιζαν να συνδυάζουν την είδηση με το όνομα μου και ξεκίνησαν τα αντίστοιχα σχόλια και τα μηνύματα. Δεν μπήκα στην διαδικασία να επικοινωνήσω μαζί της. Ήταν μια ιστορία που έχει τελειώσει για μένα. Δεν μπήκα στην διαδικασία να ασχοληθώ με την συγκεκριμένη φήμη. Δεν είχαμε χωρίσει και πολύ καλά. Όχι βέβαια υπό τη μορφή που περιγράφεται ή νομίζει ο κόσμος. Δεν είχαμε κρατήσει επικοινωνία η σχέση ούτε κάποια σχέση. Όπως όλα τα ζευγάρια είχαμε ωραίες στιγμές αλλά και άσχημες. Εντάσεις, τσακωμούς, εντάσεις αλλά ποτέ σε βαθμό κακοποιητικής συμπεριφοράς από κανέναν» είπε ο Άρης Μακρής.
velli_makris839

Για τη στοχοποίησή του ως κακοποιητή της Άννας Μαρίας Βέλλη, σχολίασε: «Όλο αυτό ξεκίνησε πολύ αφηρημένα χωρίς να ειπωθεί όνομα για να δείχνει και όλα αυτά λίγο - λίγο  συγκροτήθηκαν και στοχοποιήθηκα εγώ από τον κόσμο όλο και πιο πολύ με τις επαναλαμβανόμενες δηλώσεις αυτές. Και πια δεν μπορούσα πλέον να τα αγνοήσω και κλήθηκα να πάρω θέση ενώ δεν ήθελα καθόλου».

Στη συνέχεια, τόνισε ότι αυτή η ιστορία του έχει δημιουργήσει προβλήματα, λέγοντας: «Επειδή υπάρχει ένα μαύρο σύννεφο πάνω από το κεφάλι μου, ότι "α μιλάει μάλλον για τον Άρη" όλο αυτό έχει δημιουργήσει αρνητικά αποτελέσματα εις βάρος μου. Στα επαγγελματικά μου, στην οικογένεια μου. Η κοπέλα μου έχει πέσει από τα σύννεφα στο αν αναφέρεται σε μένα. Η μητέρα μου ξέρει πολύ καλά τι παιδί έχει μεγαλώσει και τι παιδεία του έχει δώσει».
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-czrp3y61gia9)

Ο Άρης Μακρής ξεκαθάρισε ότι δεν είναι εκείνος ο κακοποιητής της Άννας Μαρίας Βέλλη. «Αν την είχα μπροστά μου θα της έλεγα ότι όλο αυτό έχει πάρει τεράστια διάσταση. Δηλώνω ανοιχτά σε όλους ότι αν εκείνη έχει κακοποιηθεί δεν είμαι εγώ το κακοποιητής. Παρακαλώ την ίδια ώστε να καθαρίσει και εμένα η θέση μου. Έχει γίνει ένα λαϊκό δικαστήριο. Είναι μια πολύ σοβαρή κατάσταση. Μου είχε μιλήσει για μια κακοποιητική σχέση αλλά δεν ήξερα κάτι» επισήμανε και πρόσθεσε:

«Εγώ βλέπω αυτή την στιγμή μια κοπέλα που βγαίνει έξω και λέει την ιστορία της ότι έχει πέσει θύμα σε μια κατάσταση και βγαίνει έξω και τα λέει. Όλα καλά μέχρι εδώ. Αλλά βλέπω μια συνεχή αναπαραγωγή ως προς αυτό. Επίσης λέει ότι δεν βγαίνει μόνο για την ίδια να βγει έξω και να το πει, το κάνει και ως παράδειγμα και σε άλλους να βρουν τη δύναμη. Πάρα πολύ ωραία μέχρι εδώ. Αναρωτιέμαι όμως γιατί δεν το προχωράει;».
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-czrp7pqg6gb5)

Ο τραγουδιστής κάλεσε την Άννα Μαρία να ξεκαθαρίσει την κατάσταση. «Παρακαλώ να βγει και να πει ότι δεν εννοεί εμένα ή αν εννοεί εμένα να ακολουθηθεί ο νομικός δρόμος να βγει η δικαίωση» είπε.



Ειδήσεις σήμερα:

Η στιγμή που αστυνομικοί ξυπνούν ζευγάρι μεθυσμένων Αμερικανών στην παραλία και τα παιδιά τους είναι... άφαντα

Τροχαίο με σοβαρά τραυματία 22χρονο στον Πειραιά - Το αυτοκίνητό του χτύπησε στις μπάρες και ανετράπη

Όργιο φημών και παραπληροφόρησης για την Κέιτ Μίντλετον - Τώρα μπαίνουν και οι... σελέμπριτις στο παιχνίδι
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης