ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ
Τίμοθι Σάλαμε: Κυκλοφόρησαν οι πρώτες φωτογραφίες από τα γυρίσματα της βιογραφίας του Μπομπ Ντίλαν

Τίμοθι Σάλαμε: Κυκλοφόρησαν οι πρώτες φωτογραφίες από τα γυρίσματα της βιογραφίας του Μπομπ Ντίλαν

Ο ηθοποιός θα υποδυθεί τον διάσημο τραγουδοποιό στην επερχόμενη ταινία

chalamet_183
Το ταξίδι του Τίμοθι Σάλαμε για να γίνει Μπομπ Ντίλαν έχει ξεκινήσει και επίσημα.

Ο 28χρονος ηθοποιός εντοπίστηκε στα γυρίσματα της επερχόμενης βιογραφίας του Τζέιμς Μάνγκολντ για τον διάσημο τραγουδοποιό, «A Complete Unknown», στη Νέα Υόρκη την Κυριακή 17 Μαρτίου.

Στις φωτογραφίες που εξασφάλισε το PEOPLE, ο Σάλαμε υποδύεται τον Ντίλαν με ρούχα της δεκαετίας του '60, ενώ κρατάει στο χέρι του μια φθαρμένη θήκη κιθάρας, καθώς περπατάει στους δρόμους της πόλης ντυμένος με τζιν, πράσινο σακάκι, πορτοκαλί κασκόλ, καπέλο και με ένα μεγάλο σακίδιο στην πλάτη του.
Δίπλα του περνούσε ένα αυτοκίνητο που έμοιαζε με ρετρό, δημιουργώντας το σκηνικό για τη βιογραφική ταινία, η οποία, σύμφωνα με πληροφορίες, θα επικεντρώνεται στη μετάβαση του Ντίλαν στην ηλεκτρική κιθάρα τη δεκαετία του '60 και στην πορεία του μέχρι να γίνει θρύλος της φολκ μουσικής, σύμφωνα με το Deadline.

Δεν είναι πολλά γνωστά για το έργο, αν και ο Μάνγκολντ επιβεβαίωσε προηγουμένως ότι ο Σάλαμε θα τραγουδήσει στα πλαίσια του ρόλου του.

«Είναι μια τόσο καταπληκτική εποχή στην αμερικανική κουλτούρα και η ιστορία του Μπομπ - ένας νεαρός, 19χρονος Μπομπ Ντίλαν που έρχεται στη Νέα Υόρκη με δύο δολάρια στην τσέπη του και κάνει παγκόσμια αίσθηση μέσα σε τρία χρόνια», δήλωσε ο 60χρονος Μάνγκολντ στο «Collider» πέρυσι. «Πρώτα αγκαλιάζεται στην οικογένεια της φολκ μουσικής στη Νέα Υόρκη και φυσικά τον ξεπερνάει κατά κάποιο τρόπο σε κάποιο σημείο, καθώς το αστέρι του ανεβαίνει τόσο πέρα από κάθε προσδοκία».

«Είναι μια τόσο ενδιαφέρουσα αληθινή ιστορία και για μια τόσο ενδιαφέρουσα στιγμή στην αμερικανική σκηνή», πρόσθεσε.

Το Deadline ανέφερε ότι ο Έντουαρντ Νόρτον εντάχθηκε στο καστ της ταινίας ως ο τραγουδιστής Πίτερ Σίγκερ, αντικαθιστώντας τον Μπένεντικτ Κάμπερμπατς, ο οποίος αποχώρησε λόγω συγκρούσεων με το πρόγραμμά του. Η Ελ Φάνινγκ θα υποδυθεί, επίσης, το ερωτικό ενδιαφέρον του Ντίλαν, Σίλβι Ρούσο.

Φωτογραφία: EPA

Ειδήσεις σήμερα:

Οι ειδικοί προειδοποιούν: Η Αθήνα μπορεί να γίνει Σαχάρα εξαιτίας της κλιματικής κρίσης

Ιερό κειμήλιο: Επιστρέφει στο Άγιον Όρος ο χαμένος σταυρός του 1860

Malaysia Airlines: «Μπορώ να λύσω το μυστήριο της πτήσης MH370» δηλώνει ερευνητής 10 χρόνια μετά την εξαφάνιση
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης