Στον χαμό που γίνεται τις τελευταίες μέρες με το «Ζάρι» της Μαρίνας Σάττι για τη Eurovision και το «τα τα τα» της Εύης Δρούτσα αναφέρθηκε ο Γιάννης Κότσιρας.
Η Εύη Δρούτσα, η οποία είναι στιχουργός του «Δυνατά» του Στέφανου Πιτσίνιαγκα που περιέχει τη φράση «τα τα τα», σε εμφάνισή της στην εκπομπή «Super Κατερίνα» θέλησε να σχολιάσει το τραγούδι, ενώ δεν έκρυψε την ενόχλησή της για την ΕΡΤ, αλλά και τη Μαρίνα Σάττι, αφού θεωρεί πως έκλεψαν το «τα τα τα» από το κομμάτι της.
Από την πλευρά του, ο Γιάννης Κότσιρας σχολίασε τις δηλώσεις της Εύης Δρούτσα κατά τη διάρκεια της χθεσινής του εμφάνισης σε γνωστό μαγαζί, όπως μετέδωσε η εκπομπή «Γεια Σου».
Βίντεο με τις δηλώσεις του Γιάννη Κότσιρα:
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-czp63gpbnr49)
«Τους στίχους από το τραγούδι αυτό του Πιτσίνιαγκα. “Χτυπάει η καρδιά μου δυνατά, τα, τα, τα”. Διαμαρτύρεται λέει η Δρούτσα, ότι βγήκε η Μαρίνα Σάττι και της έκλεψε όχι τον στίχο… αλλά το “τα, τα, τα”. Και τους κατηγορεί ότι δεν έχουν έμπνευση. Θέλει προσοχή παιδιά το πράγμα. Όταν λέμε το “τα”, τρεις φορές, κινδυνεύουμε να φάμε μήνυση», σχολίασε δηκτικά ο Γιάννης Κότσιρας.
Το Growthfund Investor Summit 2026, πραγματοποιείται στις 22 Ιουνίου φιλοδοξώντας να αναδείξει τον ρόλο που μπορεί να διαδραματίσει η Ελλάδα στον νέο γεωοικονομικό χάρτη
Σχολές και τμήματα, φιλοσοφία και προτεραιότητες, δυνατότητες και προοπτικές που συναποτελούν το ακαδημαϊκό οικοδόμημα του UNIC Athens και δίνουν το στίγμα του στη νέα, λαμπρή και συναρπαστική εποχή γνώσης.