Η Σενσόρι φορούσε ένα στράπλες, nude τοπ με βαθύ ντεκολτέ, το οποίο συνδύασε με ένα ψηλόμεσο, εφαρμοστό κολάν και μπότες μέχρι το γόνατο σε σκούρο καφέ χρώμα. Στο χέρι της κρατούσε το κινητό της και χαμογελούσε. Η ίδια ολοκλήρωσε την εικόνα της αφήνοντας τα μαλλιά της να πέφτουν φυσικά στους ώμους της σε απαλούς κυματισμούς, χωρισμένα στο πλάι.
Δείτε φωτογραφία
Η 31χρονη απέφυγε να φορέσει κοσμήματα, πέρα από ένα ζευγάρι γυαλιά ηλίου που κρατούσε στο άλλο της χέρι, αφήνοντας το σύνολό της να είναι το βασικό στοιχείο της εμφάνισής της.
Ο Κάνιε Γουέστ εμφανίστηκε φορώντας ένα απλό μαύρο μπλουζάκι, μαύρο δερμάτινο μπουφάν και αντίστοιχο παντελόνι, ολοκληρώνοντας το look του με ανοιχτόχρωμες καφέ μπότες.
Φωτογραφίες άρθρου: BlueLoveImages / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia
Σε τριάντα χρόνια οι μηχανές θα σκέφτονται για μας, θα μας φέρνουν κοντά στους δικούς μας και θα μιλάνε όπως εμείς. Το μόνο που θα μένει «μοναδικό», γι’ αυτό θα είναι και ακριβό, θα είναι να ξέρεις πως απέναντί σου κάθεται, στ' αλήθεια, ένας άνθρωπος.