Ο Σπύρος Πούλης μίλησε για τη συνεργασία του με τον Θανάση Βέγγο στη σειρά «Περί ανέμων και υδάτων» και τι θυμάται από εκείνη την εποχή.
Αρχικά, ανέφερε για τον σπουδαίο ηθοποιό: «Τον Θανάση Βέγγο τον γνώρισα στα γυρίσματα. Θυμάμαι που του έλεγε η σκηνοθέτιδα Ρέινα Εσκενάζυ “κάθισε εδώ Θανάση μου” και της απαντούσε “μη με βάζεις να κάθομαι, δεν μπορώ”. Ήταν πραγματικά, παρά την ηλικία του, ασταμάτητος. Θυμάμαι τότε ήταν η γυναίκα μου έγκυος στην πρώτη μας κόρη και μου έλεγε διαρκώς “πήρες τηλέφωνο; Τι κάνει η γυναίκα σου; Πώς είναι;”. Ήταν πολύ της οικογένειας. Κι όταν γέννησε η γυναίκα μου, μου έλεγε “ψηλέ, τώρα που γέννησε, δεν παίρνεις τηλέφωνο; Γιατί; Πάρε τώρα”. Με αγαπούσε πολύ».
Επίσης, πρόσθεσε στη συνέντευξη που έδωσε στην εφημερίδα «On Time», για τα γυρίσματα στην Κέρκυρα: «Και τι δεν έζησα! Ο κόσμος είχε λατρεία στον Θανάση Βέγγο. Αυτό που γινόταν δεν περιγράφεται. Ήταν θρύλος, σταρ. Έβγαινε ο κόσμος από τα μαγαζιά, δεν μπορούσαμε να κάνουμε γύρισμα, έπεφταν πάνω του προσπαθώντας να τον αγκαλιάσουν, να του δίνουν δώρα, να θέλουν να πάρουν κάτι δικό του. Απίστευτες σκηνές λατρείας».
Η διεθνής διάκριση iF Design Award 2024 για το ελαστικό ECSTA PS71 EV, επιβεβαιώνει τη δέσμευση της εταιρείας για λύσεις υψηλών προδιαγραφών και κορυφαίας συμπεριφοράς στον δρόμο.
Banana breads, σκανδιναβικά σέμλα με σαντιγί, cinnamon rolls, κρουασάν gianduja, brownies με αλμυρή καραμέλα και πολλές ακόμη high-quality επιλογές από τα premium bakeries της πόλης
Με λύσεις που περιλαμβάνουν GPS Plotter, βυθόμετρα, όργανα, αυτόματο πιλότο, ηχοσυστήματα, VHF, κάμερες, ραντάρ και πολλά ακόμα, μπορεί να ανταποκριθεί στις ανάγκες κάθε σκάφους.