Δημήτρης Πιατάς: «Όταν πέθανε ο Θανάσης Βέγγος ο κολλητός του με πήρε και πήγαμε στον νεκροθάλαμο»

Δημήτρης Πιατάς: «Όταν πέθανε ο Θανάσης Βέγγος ο κολλητός του με πήρε και πήγαμε στον νεκροθάλαμο»

«Μπήκα μέσα και η πόρτα κλείδωσε, μείναμε 20 λεπτά οι δυο μας» συμπλήρωσε ο ηθοποιός

Piatas_
Ο Δημήτρης Πιατάς μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «MEGA Καλημέρα» και αναφέρθηκε στο παράπονο του Κωνσταντίνου Τζουμα, στον λόγο που ο Θανάσης Βέγγος, δεν έδινε συνεντεύξεις και σχολίασε τους λόγους που δεν παίζει στον ίδιο θίασο με την κόρη του.

Ο ηθοποιός αποκάλυψε αρχικά πως ο Κωνσταντίνος Τζούμας τον είχε αποκαλέσει «ευφορική μπαλίτσα»: «Δεν πήγα στο τελευταίο αντίο του Κωνσταντίνου Τζούμα. Για Εμένα έχει πάει ταξίδι, θα έρθει… Ο Κωνσταντίνος Τζούμας είχε πληγωθεί από τα ΜΜΕ, έκανε χιούμορ και μεταφράστηκε αλλιώς».

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-co9ar40qij75)

Όσον αφορά στους λόγους που έχει αποφύγει να παίξει στον ίδιο θίασο με την κόρη του, τόνισε πως θα ήταν σκάνδαλο, ενώ τόνισε πως το επώνυμό του έκλεισε πόρτες στην κόρη του.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-co9bb4opkijt)
Κλείσιμο

Μεταξύ άλλων ο Δημήτρης Πιατά αποκάλυψε πως ο Νίκος Μουτσινάς ήταν μαθητής του και φαινόταν ότι είχε «τρέλα», ενώ ο Γιάννης Τσιμιτσέλης ήταν η δική του ανακάλυψη στο θέατρο.

Για τον σπουδαίο Θανάση Βέγγο ο ηθοποιός σχολίασε: «Όταν πέθανε ο Θανάσης Βέγγος ο κολλητός του με πήρε και πήγαμε στον νεκροθάλαμο. Μπήκα μέσα και η πόρτα κλείδωσε, μείναμε 20 λεπτά οι δυο μας».

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-co9bcchf5ws9)

Εξηγώντας του λόγους για τους οποίους ο Θανάσης Βέγγος δεν έδινε συνεντεύξεις: «Τη δεκαετία του ’50 έγινε κάτι με μία δημοσιογράφο και μία κοπέλα που φωτογραφήθηκε. Ο Θανάσης νόμιζε ότι προσβλήθηκε η γυναίκα του και δεν έδωσε ποτέ ξανά συνέντευξη».

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-co9bd9otv7bl)

Επιπλέον ο Δημήτρης Πιατάς σημείωσε πως στο βιβλίο του με τίτλο «Σινέ Λαύκος» η δημοσιογράφος που αναφέρει, είναι η Ελεονώρα Μελέτη: «Είχε κυκλοφορήσει στο χωριό Λαύκος ότι είχε έρθει η Ελεονώρα Μελέτη σε ένα ξενοδοχείο, ότι την είχαν δει. Θέλοντας να δώσω ένα φινάλε θεώρησα ότι ήταν ωραίο να ερχόταν μία δημοσιογράφος, η Ελεονώρα Μελέτη, να πάρει μία συνέντευξη και να τελειώσει έτσι το βιβλίο».


Ειδήσεις σήμερα:

Ρωσία: Κλίμα... 1916 για τον Πούτιν μετά την υποχώρηση από τη Χερσώνα

Τουρκία: «Έλληνας Θεός» στο Μετρό της Κωνσταντινούπολης τάραξε τους ισλαμιστές

Μισελίν Κόνερι: «Ο έρωτας με τον Σον ήταν κεραυνοβόλος»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης