Ο Σπύρος Πούλης μίλησε για το πέρασμα των χρόνων, το άγχος και πώς το διαχειρίζεται σε συνέντευξη που έδωσε στο περιοδικό «Λοιπόν».
Σε ερώτηση για το αν αγχώνεται επειδή περνάνε τα χρόνια ο ηθοποιός δήλωσε: «Με πειράζει αυτό πολύ. Μακάρι να μέναμε έτσι σταθεροί (γέλια). Καμιά φορά όταν ρωτούν την ηλικία μου λέω 2-3 χρόνια πιο λίγα, γιατί σαν να έχω ξεχάσει την πραγματική μου ηλικία. Τόσο όμως αισθάνομαι. Νιώθω και καλά, έχω κόψει και το τσιγάρο 15 χρόνια. Έχω τα δόντια μου, έβαλα λίγα μαλλιά, μια χαρά είμαι (γέλια). Θέλω οι άνθρωποι να κρατιούνται όμορφοι, να δείχνουν ωραίοι για να αισθάνονται έτσι. Εγώ δεν έκανα ποτέ τον ωραίο, αλλά θέλω να είμαι καλά. Και οι κόρες μου που είναι όμορφες, θέλω να είναι κούκλες. Όπως και η γυναίκα μου. Επίσης τα παιδιά θέλουν να σε βλέπουν όμορφο και νέο. Ίσως έτσι νιώθουν ασφάλεια».
Για το αν λειτουργεί το χιούμορ στις δύσκολες στιγμές του γάμου, ο Σπύρος Πούλης απάντησε: «Ναι, λειτουργεί. Σου την χαρίζουν. Μου το λέει πολλές φορές η γυναίκα μου αυτό».
Υπάρχουν μέρες που μοιάζουν μικρές στα μάτια των μεγάλων αλλά είναι τεράστιες για ένα παιδί. Η πρώτη μέρα στο σχολείο μετά τις διακοπές. Η σχολική εκδρομή που περιμένει εδώ και εβδομάδες. Η απαγγελία ενός ποιήματος μπροστά στην τάξη. Η πρώτη προπόνηση, ένας αγώνας, μια νέα γνωριμία.
Μια πρωτοβουλία του καφέ NESCAFÉ® φέρνει παιδιά της ΚΥΔΩΝ Special Team και παιδιά εργαζομένων της Nestlé στο ίδιο γήπεδο, δείχνοντας στην πράξη ότι ο αθλητισμός μπορεί να δημιουργεί χώρο για όλους.
Original Sacher-Torte, Sacher Cubes και Apple Strudel, συνοδευόμενα από τα signature ροφήματα του Sacher, σε ένα ξεχωριστό pop-up στην Αθηναϊκή Ριβιέρα, από τις 15 Οκτωβρίου 2026 έως τα τέλη Ιανουαρίου 2027.