Ο Γιώργος Παπαδόπουλος έδωσε συνέντευξη και σχολίασε τις δηλώσεις του Γιώργου Νταλάρα σχετικά με την Κύπρο και τις διαφημίσεις για τα μπιφτάκια.
Ο τραγουδιστής μίλησε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» και αρχικά, αναφέρθηκε στη δήλωση του Νταλάρα που είπε: «Όταν εγώ έχω πάει στην Κύπρο από το 1969 30 φορές για να τραγουδήσω και 200 φορές να τραγουδήσω για την Κύπρο, είναι μεγάλο το ποσοστό. "Ναι, αλλά κι εσύ δεν διαφημίζεις την Κύπρο;", με ρωτάνε κάποια τρολ. Φίλε, η Κύπρος δεν είναι μπιφτέκι».
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-czbjiz7e3fxt)
Ο Γιώργος Παπαδόπουλος είπε για αυτή του τη δήλωση: «Παιδιά, δεν θα ασχοληθώ ούτε με τον Νταλάρα, ούτε με τα μπιφτέκια για την Κύπρο, που είναι η πατρίδα μου και είναι τόσα χρόνια η μισή τουρκοκρατούμενη».
Πρόσθεσε στη συνέχεια: «Κανείς δεν ασχολείται με αυτό και ασχολούμαστε με τον Νταλάρα που πέταξε κάτι για μπιφτέκια. Ούτε με αφορά, ούτε θέλω να το σχολιάσω, γιατί θα νευριάσω κιόλας».
Τέλος, εκνευρισμένος δήλωσε: «Δεν αφήνω κανέναν Νταλάρα να πει για την Κύπρο και για μπιφτέκια. Και μόνο που έβαλε στην ίδια πρόταση "Κύπρος" και "μπιφτέκια" δεν μου άρεσε καθόλου».
Ανακαλύπτουμε νέες συνταγές για cocktails χωρίς αλκοόλ συνδυάζοντας φρούτα, αρωματικά και φυσικώς ανθρακούχο νερό - Δημιουργούμε μοναδικούς συνδυασμούς για κάθε γιορτινή στιγμή, βήμα βήμα.
Η ΑΒ Βασιλόπουλος με ένα οργανωμένο δίκτυο συλλέγει τρόφιμα που θα χάνονταν, τα διανέμει σε κοινωνικές δομές σε όλη τη χώρα και προσφέρει καθημερινά τρόφιμα σε ανθρώπους που τα έχουν ανάγκη
Η Nova σε συνεργασία με το PADU φέρνουν δεκάδες προσφορές και exclusive Nova Deals σε κορυφαία brands, με παρουσία σε περισσότερα από 1000 σημεία εξαργύρωσης.