Νίκος Μωραΐτης: Δεν συμφωνώ που ο Πάνος Βλάχος απέσυρε το τραγούδι

Νίκος Μωραΐτης: Δεν συμφωνώ που ο Πάνος Βλάχος απέσυρε το τραγούδι

«Η τέχνη είναι πολύ σκληρή σε κάποιες περιπτώσεις και ό,τι σατιρίζεται, έχει πιάσει το μεδούλι της ελληνικής κοινωνίας» πρόσθεσε ο στιχουργός

nikos-moraitis
O Νίκος Μωραΐτης έδωσε συνέντευξη και αναφέρθηκε στις αντιδράσεις που προκλήθηκαν από τις δηλώσεις του Γιώργου Νταλάρα στους δημοσιογράφους, αλλά και στο τραγούδι του Πάνου Βλάχου για τον Άδωνι Γεωργιάδη και τον Άρη Πορτοσάλτε.

Ο γνωστός στιχουργός βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Fay's Time» κι αρχικά, ανέφερε: «Ο Γιώργος Νταλάρας είναι κάτι άλλο. Θα έπρεπε να υπάρχει στο λεξικό του Μπαμπινιώτη δίπλα στην λέξη "Έλληνας τραγουδιστής"».

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cz90hzpbyw3d)

Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Από έναν τέτοιο άνθρωπο δέχομαι τα πάντα και θέλω να ακούσω τι έχει να μου πει. Το να πιάνει να μιλήσει σκληρά για μια πραγματικότητα, σημαίνει ότι κι αυτή η πραγματικότητα έχει ξεφύγει. Ως προς τις διαφημίσεις, είναι άλλη η γνώμη μου. Αν έβλεπα τον Νταλάρα σε διαφήμιση, θα μου ξένιζε. Έχει να κάνει με το τι κουβαλάει ένα πρόσωπο κι ως ιδιοσυγκρασία».

Όσο για τη λογοκρισία στα κομμάτια, με αφορμή το τραγούδι του Πάνου Βλάχου, δήλωσε: «Δεν συμφωνώ που ο Πάνος Βλάχος απέσυρε το τραγούδι. Η τέχνη είναι πολύ σκληρή σε κάποιες περιπτώσεις και ό,τι σατιρίζεται, έχει πιάσει το μεδούλι της ελληνικής κοινωνίας».


Ειδήσεις σήμερα:

Άνοιξε η πλατφόρμα εγγραφής για την επιστολική ψήφο - Τι πρέπει να γνωρίζουν οι εκλογείς εντός και εκτός Ελλάδας

Έρευνα και για το ενδεχόμενο της αιμομιξίας στην οικογένεια των παλαιοχριστιανών στην Κορινθία

Δείτε πώς είναι σήμερα στα 83 του χρόνια ο Τσακ Νόρις
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης