Θεοχάρης Ιωαννίδης: Είχα παντρευτεί για ένα μικρό διάστημα και δεν το μετανιώνω
«Ήταν κάτι που έπρεπε να το ζήσω, το ήθελα» εξήγησε - Δείτε το βίντεο
Ο Θεοχάρης Ιωαννίδης έδωσε μια συνέντευξη για το «Night Out» το οποίο και παρουσιάζει, τα παιδικά του χρόνια στη Γερμανία, αλλά και τον γάμο που έχει κάνει στο παρελθόν.
Ο παρουσιαστής και ηθοποιός μίλησε στην εκπομπή «MEGA Καλημέρα» και είπε για τη δική του εκπομπή: «Αντιμετωπίζω όλους τους καλεσμένους σαν να έρχονται σπίτι μου. Δεν με αγχώνει ο ανταγωνισμός, νιώθω ασφάλεια με την ιδιότητα που έχω ως ηθοποιός».
Δείτε το βίντεο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cz8w6a8r2mdl)
Για τα παιδικά του χρόνια, ο Θεοχάρης Ιωαννίδης ανέφερε: «Από μωρό παιδί αγαπάω τη θάλασσα, μικρός ήμουν κολυμβητής. Γεννήθηκα και μεγάλωσα στη Γερμανία δεν είχε θάλασσα εκεί που ήμουν και περίμενα κάθε καλοκαίρι να πάω μέρη με θάλασσες. Κάνω γυμνισμό από μικρός με τους γονείς μου και μέχρι σήμερα συνεχίζω να κάνω» και πρόσθεσε:
«Από μικρός ήμουν ατίθασος. Βίωνα πάντα έντονα τους έρωτες στη ζωή μου και έκανα πράγματα ατίθασα και απερίσκεπτα».
Όσο για την προσωπική του ζωή, ο Θεοχάρης Ιωαννίδης είπε: «Έχω υπάρξει "ερωτικός μετανάστης" πήγα στην Αγγλία και την Αμερική» και στη συνέχεια, είπε για τον γάμο που έκανε: «Ήμουν σχετικά μικρός, ήταν πριν κάποια χρονιά είχα παντρευτεί για πολύ λίγο διάστημα, ήταν κάτι που έπρεπε να το ζήσω, το ήθελα και δεν μετάνιωσα που το έκανα. Δεν μετανιώνω για τίποτα έκτος από κακές φωτογραφίες. Νομίζω θα μου ξαναγεννηθεί αυτή η επιθυμία».
Η Seneca Medical Group κατέκτησε 11 βραβεία στα Medical Beauty Awards 2025, σταθερή στη δέσμευσή της για παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών μεταμόσχευσης μαλλιών
Με απόλυτη επιτυχία και με μετρήσιμα αποτελέσματα, που αποδεικνύουν ότι η συνεργασία ιδιωτικού - δημόσιου τομέα μπορεί να κάνει τη μεγάλη διαφορά, ολοκληρώθηκαν τα έργα βιώσιμης διαχείρισης νερού στο Δήμο Τανάγρας, κατά τη δεύτερη φάση του προγράμματος Zero Drop Mornos.
Διαθέσιμο από την Παρασκευή 5/12 έως και την Τετάρτη 7/1, με 4 καθημερινές back-2-back προβολές ταινιών - Με πάνω από 130 ταινίες για όλη την οικογένεια και περισσότερες από 25 ταινίες σε Α’ τηλεοπτική προβολή