Ελένη Μενεγάκη: Το μήνυμά της στη Φαίη Σκορδά - Ξέρεις τι πρέπει να κάνεις, της είπε

Ελένη Μενεγάκη: Το μήνυμά της στη Φαίη Σκορδά - Ξέρεις τι πρέπει να κάνεις, της είπε

Με αφορμή την επιστροφή της παρουσιάστριας του «Fay's Time» στο πλατό, ύστερα από τον θάνατο του πατέρα της

menegaki_faii
Η Ελένη Μενεγάκη έστειλε το δικό της μήνυμα στη Φαίη Σκορδά, για την πρόσφατη απώλεια του πατέρα της.

Μέσα από την εκπομπή «Ελένη», η παρουσιάστρια σχολίασε την επιστροφή της Φαίης Σκορδά στην εκπομπή που παρουσιάζει και συγκεκριμένα, είπε:
«Έβλεπα προηγουμένως τη Φαίη, που γύρισε στη δουλειά της μετά από ένα πολύ δυσάρεστο, τραγικό για όλα τα παιδιά γεγονός. Ποτέ κανείς μας δε μπορεί να φανταστεί τη στιγμή που θα χάσει τον γονιό του. Δεν είπαμε τίποτα όλες αυτές τις μέρες γιατί δε μπορούσαμε. Τι να πούμε; Τώρα όμως, μιας και γύρισε θέλω να πω το εξής: Πραγματικά μπαίνω στη θέση της και δυσκολεύομαι πάρα πολύ, παρά τα χρόνια και την εμπειρία μου».

Δείτε το βίντεο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cyx49alimnap)

Στη συνέχεια, η παρουσιάστρια ανέφερε: «Είναι πολύ δύσκολο όταν η ψυχή σου, το μέσα σου, δεν έχει πάρει το χρόνο της για να φτάσει σε μια ισορροπία ώστε να μπορείς να το χειριστείς με τον εαυτό σου, να πρέπει να μπεις στη δουλειά. Ναι ξέρω, υπάρχουν κι άλλες δουλειές πιο δύσκολες και πιο εύκολες, και τα πάντα, αλλά είμαστε άνθρωποι. Δεν είμαστε ρομποτάκια. Ο καθένας θέλει τον προσωπικό του χρόνο. Εγώ αυτό θέλω να πω. Καλή επάνοδο Φαίη. Εσύ ξέρεις. Εσύ ξέρεις το πως και τι πρέπει να κάνεις για να χειριστείς την καθημερινότητά σου».

Η τηλεοπτική επιστροφή της Φαίης Σκορδά μετά τον θάνατο του πατέρα της
Η Φαίη Σκορδά ευχαρίστησε τον κόσμο για τη στήριξή του, το πρωί της Δευτέρας 5 Φεβρουαρίου, μέσα από την εκπομπή της, χωρίς να συγκρατήσει τα δάκρυά της καθώς μιλούσε για τον χαμό του πατέρα της.

«Καλημέρα, καλή εβδομάδα! Εδώ είμαι... » είπε αρχικά φανερά συγκινημένη και συνέχισε: «Να σας κοιτάξω θέλω πολύ και να σας ευχαριστήσω για την αγάπη σας και για τη στήριξή σας και για τα υπέροχα μηνύματα που μου στείλατε, που δείχνετε ότι τόσα χρόνια κάνετε παρέα. Υπάρχουν δύσκολες στιγμές, υπάρχουν κάποιες πιο δύσκολες. Η μαμά μου βλέπει, της στέλνω τα φιλιά μου και όπως υποσχέθηκα επειδή υπάρχουν τα παιδιά και τα παιδιά είναι το μέλλον. Εμείς είμαστε δυνατοί και όλοι μαζί έχοντας ο ένας τον άλλον, και σας ευχαριστώ και το κανάλι ευχαριστώ που μου έδωσε και τον χρόνο και έχοντας εσάς το κυριότερο προχωράμε».
Φαίη Σκορδά: Με δάκρυα στον αέρα της εκπομπής - Ήταν ένας υπέροχος μπαμπάς, ένας υπέροχος άνθρωπος
Κλείσιμο

Στη συνέχεια, μιλώντας για τον πατέρα της δεν κατάφερε να κρύψει τη θλίψη της: «Ήταν ένας υπέροχος μπαμπάς, ένας υπέροχος άνθρωπος, επιστήμονας, παππούς, σας ευχαριστώ πολύ. Πολλά θα ήθελα να πω αλλά επειδή υπάρχουν και άνθρωποι που περνάνε ακόμα πιο δύσκολα. Οι απώλειες είτε είναι ξαφνικές, είτε τις περιμένεις είναι απώλειες, και δεν έχουν ηλικία, δεν ζυγίζονται. Το σημαντικό είναι τα παιδιά να είναι καλά, όλων των ανθρώπων και γι' αυτό πρέπει να είμαστε δυνατοί γιατί υπάρχουν και παιδιά που είναι στο στο νοσοκομείο και γονείς που έχουν τα παιδιά τους που είναι δύσκολα, οπότε γι' αυτό τον λόγο πρέπει να είμαστε δυνατοί και να προχωρήσουμε στην εκπομπή μας».

Τέλος, ολοκληρώνοντας τις δηλώσεις της είπε: «Μόνο να σας κοιτάξω θέλω και να σας πως ένα μεγάλο ευχαριστώ, εγώ είμαι εδώ, όπως πάντα θα είμαι εδώ και σας ευχαριστώ πολύ».

Ειδήσεις σήμερα:

Influencers, οι νέοι σερίφηδες του Διαδικτύου: Η live σύλληψη με Κοψιάλη και οι οδηγίες της ΕΛΑΣ

Λιθουανία: Προσγείωση θρίλερ για 179 επιβάτες - Το αεροπλάνο έφυγε από τον διάδρομο και έπεσε σε λάσπες

Κερατσίνι: Στις φυλακές Τριπόλεως θα μεταφερθεί ο 78χρονος που κατηγορείται για τον βιασμό της εγγονής του





Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης