Ο Γιάννης Αϊβάζης αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στη σύζυγό του, Μαρία Κορινθίου και την εμπειρία που είχε από το «Πρωϊνό» σε συνέντευξη που έδωσε στην εκπομπή «Δύο στις 10», την Κυριακή 4 Φεβρουαρίου.
Συγκεκριμένα, ανέφερε: «Η Μαρία είναι μια δυναμική γυναίκα που καταφέρνει πολλά μόνη της και μπορεί και τα βγάζει πέρα».
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cyw6xx53amu1)
Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Υπήρξε στιγμή που της είπα “φύγε από εκεί”. Και πρέπει να σταματήσουμε να μιλάμε γι΄αυτό, νομίζω, τελείωσε, γενικά ο κόσμος έχει καταλάβει, ξέρει, είναι λίγο επώδυνο σε γενικές γραμμές αυτό. Υπήρξαν στιγμές που της είπα “για να μην είσαι έτσι σταμάτα”. Και ήταν πολύ ξαφνικό αυτό που συνέβη. Δεν αξίζει να το συζητάμε. Ο καλύτερος κριτής είναι ο κόσμος και πρέπει να σταματήσει και κάποια στιγμή αυτό το πράγμα».
Για το πώς κρατάνε τον γάμο τους σε ισορροπία, ο Γιάννης Αϊβάζης απάντησε: «Άλλοτε με βήματα πίσω και άλλοτε με βήματα μπροστά. Δεν είναι όλα ρόδινα. Δεν διαφέρουμε σε τίποτα από ζευγάρια, τα οποία είναι στη διπλανή πόρτα. Όλοι μας άνθρωποι είμαστε, θα πούμε και το κακό μας, θα πούμε και το καλό μας. Αυτό που υπερισχύει είναι η αγάπη και δεν το λέω μόνο ρομαντικά, είναι η αλήθεια. Οι εντάσεις μας διαρκούν το μάξιμουμ 20 λεπτά, μετά τα 20 λεπτά είμαστε με χαμόγελα».
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cyw6ys0s6ji9)
«Ο τσαμπουκάς της Μαρίας είναι εκνευρισμός. Θα πρέπει να είσαι μαζόχα για να λες "γίνε πιο τσαμπουκάς"» τόνισε επίσης χαριτολογώντας.
Η διεθνής διάκριση iF Design Award 2024 για το ελαστικό ECSTA PS71 EV, επιβεβαιώνει τη δέσμευση της εταιρείας για λύσεις υψηλών προδιαγραφών και κορυφαίας συμπεριφοράς στον δρόμο.
Banana breads, σκανδιναβικά σέμλα με σαντιγί, cinnamon rolls, κρουασάν gianduja, brownies με αλμυρή καραμέλα και πολλές ακόμη high-quality επιλογές από τα premium bakeries της πόλης
Με λύσεις που περιλαμβάνουν GPS Plotter, βυθόμετρα, όργανα, αυτόματο πιλότο, ηχοσυστήματα, VHF, κάμερες, ραντάρ και πολλά ακόμα, μπορεί να ανταποκριθεί στις ανάγκες κάθε σκάφους.