Βενσάν Κασέλ: Ποια είναι η 27χρονη Νάρα Μπαπτίστα που ερωτεύτηκε ο ηθοποιός - Η γνωριμία και η ομοιότητα με την πρώην
vincent-narah-arthrou

Βενσάν Κασέλ: Ποια είναι η 27χρονη Νάρα Μπαπτίστα που ερωτεύτηκε ο ηθοποιός - Η γνωριμία και η ομοιότητα με την πρώην

Εκείνος είναι ένας σούπερ σταρ με διεθνή εμβέλεια - Εκείνη είναι ωραία, πολύ νέα, ανατριχιαστικά ίδια με τη διάσημη πρώην του

Η Νάρα Μπαπτίστα θα ήταν ένα ακόμα ωραίο κορίτσι που κυνηγάει μια θέση κάτω από τον ήλιο του μόντελινγκ, αν δεν βρισκόταν στον δρόμο του Βενσάν Κασέλ ακριβώς την εποχή που ο Γάλλος σταρ προσπαθούσε να ξεπεράσει τον χωρισμό του από τη σύζυγό του Τίνα Κουνακέι.

Και παρότι η ομοιότητα της πρώην και της νυν είναι κάτι περισσότερο από εμφανής, τόσο που θα έλεγε κανείς ότι ο Κασέλ έκανε ό,τι μπορούσε για να αναπληρώσει το κενό της Τίνα στο πλευρό του με κάποια σαν την Τίνα, θα ήταν λίγο άδικο για την Μπαπτίστα να θεωρούμε ότι αυτή ακριβώς η ομοιότητα είναι ο μοναδικός λόγος που τις τελευταίες εβδομάδες φιγουράρει στο πλευρό του 57χρονου σταρ ως η επίσημη συνοδός του.



Είναι αλήθεια βέβαια ότι η σχέση της με τον Κασέλ, που ξεκίνησε ως φήμη και κατέληξε σε βεβαιότητα, είναι αυτή που την έβγαλε από τον πάτο της αφάνειας και την εκτόξευσε στον αφρό της επικαιρότητας. Περίπτωση «win-win», όπως θα έλεγαν και οι φίλοι μας οι Αμερικανοί. Κι εκείνος δεν είναι πια μόνος να θρηνεί την απώλεια της αγαπημένης και εκείνη δεν είναι πια άσημη, ένα ακόμα επίδοξο μοντέλο που τρέχει στα κάστινγκ για φωτογραφήσεις μαζί με τα άλλα επίδοξα μοντέλα.



Ποια είναι όμως η Νάρα Μπαπτίστα; Γεννημένη στη Βραζιλία και μεγαλωμένη στην Αυστραλία, με διττή καταγωγή και υπηκοότητα, είναι 27 χρόνων -δύο χρόνια μεγαλύτερη από την Κουνακέι-, εκπάγλου καλλονής και εξωτισμού, με τις σωστές μοντελικές αναλογίες και το σοκολατί δέρμα που γράφει ωραία στον φακό -όπως η Κουνακέι- με γενναιόδωρες δόσεις dreadlocks, σεμνού μεγέθους τατουάζ και ευγενικό χαλκά στη μύτη.

Ως μεγαλύτερο επίτευγμα του προ-κασελικού βίου της αναφέρει τη συμμετοχή της στον διαγωνισμό ομορφιάς «Miss Universe Australia 2020», όπου πέρασε ξυστά αλλά δεν ακούμπησε στη θέση της νικήτριας. Η προσπάθεια μετράει όμως κι ας μην υπήρξε διάκριση. Σύμφωνα επίσης με το βιογραφικό της, η ωραία Νάρα διαθέτει και κοινωνικές ευαισθησίες, καθώς είναι ενεργό μέλος του κινήματος Black Lives Matter και μάχεται εναντίον των φυλετικών διακρίσεων, δραστηριότητες που προσμετρώνται στα υπέρ της και την ανεβάζουν στα μάτια όσων δεν θέλουν να σταθούν μόνο στην εικόνα της.



Παρότι όμως το όνομα και το πρόσωπό της το γνωρίζουν πλέον απείρως περισσότεροι από τους 77.000 που την ακολουθούν στο Instagram -πολύ πρόσφατα μάλιστα άρχισε να αποκτά και τις πρώτες σελίδες θαυμαστών που αναδημοσιεύουν φωτογραφίες της, μόνης ή με τον διάσημο σύντροφο-, η Μπαπτίστα προς το παρόν χαίρει αυξημένης δημοσιότητας και δημοτικότητας μόνο λόγω της σχέσης της με τον Κασέλ και όχι γιατί τα καταξιωμένα brands έχουν πέσει στα καλλίγραμμα πόδια της με ακριβοπληρωμένα συμβόλαια συνεργασίας και τα πιο έγκριτα περιοδικά κονταροχτυπιούνται για ένα της εξώφυλλο. Σε αυτό, πάντα προς το παρόν, δεν μοιάζει στην Κουνακέι, της οποίας η μοντελοκαριέρα παραμένει λαμπρή με ή χωρίς τον πρώην σύζυγο.

Από την άλλη μεριά, βέβαια, μπορεί να συμβαίνουν δύο τινά: είτε η Μπαπτίστα μάλλον αντιλαμβάνεται ότι είναι αρκετά μεγάλη για τα μέτρα και τα σταθμά του επαγγέλματος, για να χτίσει μια καριέρα που άργησε αρκετά να ξεκινήσει, είτε είναι πολύ ερωτευμένη με τον Κασέλ και πολύ απασχολημένη να ταξιδεύει μαζί του σε εξωτικές τοποθεσίες και να σουλατσάρει σε κοσμικά events για να ασχοληθεί με την επαγγελματική ζωή της. Οι ρομαντικοί αυτού του κόσμου θα κλικάρουν τη δεύτερη επιλογή.



Γεγονός είναι ότι από τον περασμένο Αύγουστο που ξεκίνησαν οι φήμες ότι ο φρεσκοχωρισμένος σταρ μάλλον είχε βρει παρηγοριά στην αγκαλιά μιας άλλης γυναίκας, με τακτικές δημοσιεύσεις φωτογραφιών τους από το μέτωπο (κοσμικά ρεστοράν και πάρτυ, όπου το φημολογούμενο ζευγάρι υπό κατασκευή συναντιόταν υπό την επίβλεψη κοινών φίλων) και αναπαραγωγή των σχολίων εκείνου κάτω από τις ινσταγκραμικές φωτογραφίες εκείνης (όπως «δεν σε χορταίνω, Ναρίνα», φράση που υποδηλώνει και θαυμασμό και οικειότητα) μέχρι και σήμερα που η σχέση είναι πλέον επιβεβαιωμένη και επίσημη, ο Κασέλ και η Μπαπτίστα μοιάζουν σαν να ξεπήδησαν από τις σελίδες του Αρλεκιν, μισή παράγραφο πριν από το «happy end».

Το νέο ζευγάρι της showbiz όχι απλώς δεν προσπαθεί να κρυφτεί από τα παπαρατσικά φλας, αλλά μάλλον αποζητάει την προσοχή τους με απανωτές δημόσιες περιφορές του έρωτά τους σε κοσμοπολίτικους προορισμούς. Τον περασμένο Οκτώβριο περπατούσαν στους δρόμους της Ρώμης φορώντας την casual στολή του ζευγαριού -μαύρα μπουφάν και ξεβαμμένα τζιν-, αρχές Ιανουαρίου χόρευαν ξέγνοιαστοι στην παραλία του Ρίο ντε Τζανέιρο και φωτογραφίζονταν με τους φίλους της Μπαπτίστα, μια εβδομάδα αργότερα παρακολουθούσαν από το front row την επίδειξη του οίκου AMI -στου οποίου την πασαρέλα είχε περπατήσει ο Κασέλ τον περασμένο Ιούλιο- στην Παρισινή Εβδομάδα Μόδας. Ούτε λόγος για επισημοποίηση του ειδυλλίου φυσικά, πριν καν στεγνώσει το μελάνι από το διαζευκτήριο του Βενσάν από την Κουνακέι. Προς το παρόν περνάνε καλά κι αυτό βγαίνει στο κοινό.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης