MasterChef: Έβαλε τα κλάματα η Γεωργία με τα σχόλια των συμπαικτών της

MasterChef: Έβαλε τα κλάματα η Γεωργία με τα σχόλια των συμπαικτών της

«Πώς είναι δυνατόν να φέρεστε σε έναν άνθρωπο έτσι άσχημα;» είπε η παίκτρια

masterchef_georgia
Η Γεωργία Μπετχαβά είναι υποψήφια προς αποχώρηση στο «Masterchef», καθώς οι συμπαίκτες της την έβγαλαν υποψήφια με 10 ψήφους.

Η παίκτρια μιλώντας στην κάμερα, μοιράστηκε τη θλίψη και το παράπονό της μετά την ψηφοφορία, ενώ δεν κατάφερε να συγκρατήσει τα δάκριά της.

Αρχικά, είπε: «Δεν φοβάμαι τις αντιπάλους μου, πιστεύω στις ικανότητες μου και πιστεύω ότι θα μπορέσω να ανταπεξέλθω στη δυσκολία της αντιγραφής του πιάτου. Έχω καλή μνήμη, κρατάω την ψυχραιμία μου και δεν έχω κοπεί μέχρι τώρα ούτε έχω καεί παρόλο για μένα είναι πρωτόγνωρο. Πιστεύω ότι θα τα πάω πάρα πολύ καλά και κρατάω πάντα χαμηλούς τόνους. Πάντα. Δηλαδή η Ειρήνη μού είπε σήμερα “εγώ κοριτσάκι μου έχω κάνει 800 κουβέρ”. Το να λέμε όμως ψέματα για να εξυψώσουμε τον εαυτό μας και να μειώσουμε κάποιον άλλον, δεν θεωρώ ότι θα μας πάει εκεί που θέλουμε».

Δείτε το βίντεο
MasterChef Greece 2024 (Επ. 9) - Η Γεωργία ετοιμάζεται για τη δοκιμασία και κλαίει!
Κλείσιμο

Επίσης, πρόσθεσε: «Δεν μπορώ να ξεχάσω την συμπεριφορά όλων, μα όλων, που μου έδωσαν 10 ψήφους γιατί, την ώρα που έπαιρνα τις ψήφους, είδα μέχρι και τους κριτές να απορούν. Δεν τους έχω πολύ εμπιστοσύνη σαν ομάδα για να είμαι ειλικρινής».

Ενώ, στη συνέχεια είπε: «Όσο καλά και να θέλουν σήμερα να μου φερθούν, δεν μπορώ να ξεχάσω την προηγούμενη τους συμπεριφορά. Πως είναι δυνατόν να φέρεστε σε έναν άνθρωπο έτσι άσχημα και μετά να του λες «θα πας καλά» και τα λοιπά; Εγώ σκέφτομαι ότι, αν δεν τα πάω καλά τις επόμενες ημέρες, πάλι θα βρουν λόγο να με κατηγορήσουν για κάτι γιατί είδα ότι δεν ανέλαβε κανένας τις ευθύνες του στην ομαδική. Δηλαδή τα έριξαν όλα σε μένα».


Ειδήσεις σήμερα:

Κλιμακώνονται οι κινητοποιήσεις των αγροτών με ενισχυμένα μπλόκα - Το μεσημέρι αποφασίζουν τις επόμενες κινήσεις τους

Ανοιξιάτικο διάλειμμα στην καρδιά του χειμώνα - Τους 16 βαθμούς θα φτάσει σήμερα ο υδράργυρος

Αποκλεισμένη η περιοχή στο κέντρο της Αθήνας όπου έγινε η έκρηξη βόμβας τη νύχτα - Δείτε βίντεο και φωτογραφίες
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης