Νάταλι Πόρτμαν: Σχεδιάζει να πάρει διαζύγιο από τον Μπέντζαμιν Μίλιπεντ

Νάταλι Πόρτμαν: Σχεδιάζει να πάρει διαζύγιο από τον Μπέντζαμιν Μίλιπεντ

Η ηθοποιός θα τερματίσει τον 11ετή γάμο της με τον χορογράφο

portman-milipied
Η Νάταλι Πόρτμαν ετοιμάζεται να καταθέσει αίτηση διαζυγίου από τον Μπέντζαμιν Μίλιπεντ.

Η είδηση έρχεται παρά το γεγονός ότι το ζευγάρι προσπαθούσε «να το δουλέψει», αφού ο εν διαστάσει σύζυγός της κατηγορήθηκε ότι την απατούσε με μια ακτιβίστρια του κλίματος, 21 χρόνια μικρότερη από τον Μίλιπεντ, σύμφωνα με εμπιστευτικές πληροφορίες.

Η 42χρονη ηθοποιός φάνηκε να επιβεβαιώνει το τέλος του 11ετούς γάμου της με τον 46χρονο χορογράφο αυτή την εβδομάδα κατά τη διάρκεια συνέντευξης στο περιοδικό WSJ, στην οποία δεν τον ανέφερε, ενώ αποκάλυψε ότι ζει στο Παρίσι με τα δύο τους παιδιά.
Κλείσιμο
Η προφανής παραδοχή ήρθε λίγες ημέρες αφότου παρευρέθηκε μόνη της στις Χρυσές Σφαίρες και μόλις λίγες εβδομάδες αφότου φωτογραφήθηκε για άλλη μια φορά χωρίς τη βέρα της.

Η ηθοποιός φέρεται να έχει πάρει χρόνο για να «επεξεργαστεί και να θεραπευτεί» και προσπαθεί να βρει τον καλύτερο τρόπο να διαχειριστεί το διαζύγιο για τα παιδιά τους, τον 12χρονο Άλεφ και την 6χρονη Αμάλια, πριν καταθέσει επίσημα την αίτηση.

«Η Νάταλι και ο Μπέντζαμιν προσπάθησαν να τα καταφέρουν, αλλά εκείνη απλά δεν μπορούσε να ξεπεράσει το γεγονός ότι την απατούσε», δήλωσε αποκλειστικά στη DailyMail.com μια πηγή.
shutterstock_1335016682__1_

«Το διαζύγιο είναι στα σκαριά, αλλά τίποτα δεν έχει κατατεθεί ακόμα. Έχουν χωρίσει, ωστόσο, και εκείνη ζει στο Παρίσι, ενώ ο Μπέντζαμιν συνεχίζει να εργάζεται στις ΗΠΑ. Βρίσκουν τι είναι καλύτερο για τα παιδιά τους, καθώς και οι δύο έχουν τόση αγάπη γι' αυτά και είναι σπουδαίοι γονείς», ανέφερε.

Επίσης, η πηγή πρόσθεσε: «Η Νάταλι χρειαζόταν χρόνο για να επεξεργαστεί και να θεραπευτεί και οι γύρω της γνωρίζουν πόσο δυνατή γυναίκα είναι και πόσο αφοσιωμένη στους σκοπούς της, συμπεριλαμβανομένης της ενδυνάμωσης των γυναικών. Καμία γυναίκα δεν πρέπει να ανέχεται έναν σύζυγο που την απατά. Ήταν ιδιωτική σχετικά με αυτό, επειδή αυτή είναι».

Ο γάμος του ζευγαριού κλονίστηκε από κατηγορίες περί απιστίας πέρυσι, όταν το γαλλικό πρακτορείο «Voici» δημοσίευσε ένα εκρηκτικό ρεπορτάζ, υποστηρίζοντας ότι ο Μίλιπεντ είχε σχέση με την 25χρονη ακτιβίστρια για το κλίμα, Καμίλ Ετιέν.

Το περιοδικό People ανέφερε τότε ότι το ειδύλλιο με την Καμίλ ήταν «βραχύβιο» - και ότι ο Μπέντζαμιν «έκανε ό,τι μπορούσε» για να πείσει «τη Νάταλι να τον συγχωρέσει και να κρατήσει την οικογένειά τους ενωμένη».

«Ξέρει ότι έκανε ένα τεράστιο λάθος και κάνει ό,τι μπορεί για να πείσει τη Νάταλι να τον συγχωρέσει και να κρατήσει την οικογένειά τους ενωμένη», δήλωσε πηγή στο δημοσίευμα.
shutterstock_1543138427__1_

Και συμπλήρωσε: «Η Νάταλι είναι απίστευτα κλειστή και δεν έχει καμία πρόθεση να το παίξει αυτό στα μέσα ενημέρωσης. Η μεγαλύτερη προτεραιότητά της είναι η προστασία των παιδιών της και της ιδιωτικής τους ζωής».

Στις αρχές Αυγούστου, ωστόσο, μια πηγή δήλωσε στο Us Weekly ότι το ζευγάρι χωρίζει αφού δεν κατάφερε να αποκαταστήσει τη σχέση του εν μέσω των ισχυρισμών-βόμβα για απιστία.

«Αφού βγήκε η είδηση της σχέσης του, προσπαθούν να δουλέψουν πάνω στο γάμο τους, αλλά αυτή τη στιγμή βρίσκονται σε διάσταση», ανέφερε τότε η πηγή.

Ωστόσο, κάποιος από το περιβάλλον της Πόρτμαν δήλωσε λίγες ημέρες αργότερα στη DailyMail.com ότι οι αναφορές ότι τερματίζουν το γάμο τους ήταν απλώς «φήμες» και «εικασίες» και ότι δεν έχει ληφθεί καμία οριστική απόφαση.

Συγκεκριμένα, είχαν πει ότι η ηθοποιός «δεν ξέρει ακόμα» αν θέλει να πάρει διαζύγιο, παρά τις φήμες για την απιστία του που την αφήνουν να αισθάνεται «αδύναμη».

Φωτογραφίες: Shutterstock

Ειδήσεις σήμερα:

«Σε ένα συμβάν θα υπάρξουν σίγουρα παραλείψεις και αστοχίες», δήλωσε ο Ματθαιόπουλος στη δίκη για το Μάτι

Η θητεία του Στρατηγού Φλώρου: Από τον Έβρο και την κρίση με την Τουρκία στην ενίσχυση των εξοπλισμών


Βίντεο: Η τεχνητή νοημοσύνη στην πρόγνωση του καιρού - Το μοντέλο AI της ΕΜΥ καταγράφει πού θα χιονίσει το Σάββατο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης