Νάταλι Πόρτμαν - Μπέντζαμιν Μίλιπεντ: Εθεάθησαν μαζί σε βόλτα στο Παρίσι χωρίς τις βέρες τους

Νάταλι Πόρτμαν - Μπέντζαμιν Μίλιπεντ: Εθεάθησαν μαζί σε βόλτα στο Παρίσι χωρίς τις βέρες τους

Η έξοδος ήρθε μήνες αφού είχε αναφερθεί ότι ο Μίλιπεντ είχε απατήσει τη διάσημη ηθοποιό

natalie_portman_-_benjamin_milipied_2
Η Νάταλι Πόρτμαν και ο σύζυγός της Μπέντζαμιν Μίλιπεντ φωτογραφήθηκαν χωρίς τις βέρες τους κατά τη διάρκεια μιας βόλτας τους στο Παρίσι.

Η πρόσφατη έξοδος έρχεται έπειτα από τα δημοσιεύματα που μίλησαν για χωρισμό του ζεύγους έπειτα από απιστία του χορογράφου με μια νεότερη γυναίκα.

Το ζευγάρι, που ενώθηκε με τα δεσμά του γάμου το 2012, έδειχνε μελαγχολικό καθώς έκαναν μια βόλτα μαζί με τα δύο παιδιά τους, τον 12χρονο Άλεφ και την 6χρονη Αμάλια.

Συγκεκριμένα, εθεάθησαν να βγαίνουν από το διαμέρισμά τους και να συνοδεύουν τα παιδιά τους στο σχολείο.

Κλείσιμο
Συνομιλούσαν σε μερικές στιγμές και περπατούσαν δίπλα-δίπλα σιωπηλοί στο μεγαλύτερο μέρος της βόλτας. Επίσης, κανένας από τους δύο δεν φορούσε τις βέρες τους.
Τον Ιούνιο, ένα γαλλικό μέσο που ονομάζεται «Voici» έγραψε ένα δημοσίευμα που ισχυριζόταν ότι ο Μίλιπεντ είχε σχέση με μια 25χρονη ακτιβίστρια για το κλίμα, την Καμίλ Ετιέν.

Το People ανέφερε τότε ότι το ειδύλλιό του με την Ετιέν ήταν «βραχύβιο» και έχει πλέον «τελειώσει» και ότι ο διάσημος χορογράφος «έκανε ό,τι μπορούσε» για να πείσει «τη Νάταλι να τον συγχωρήσει και να κρατήσει την οικογένειά τους μαζί».

«Ξέρει ότι έκανε ένα τεράστιο λάθος και κάνει ό,τι μπορεί για να πείσει τη Νάταλι να τον συγχωρήσει και να κρατήσει την οικογένειά τους μαζί», είχε δηλώσει μια πηγή στο δημοσίευμα.

«Η Νάταλι είναι απίστευτα κλειστή και δεν έχει καμία πρόθεση να το παίξει αυτό στα μέσα ενημέρωσης. Η μεγαλύτερη προτεραιότητά της είναι η προστασία των παιδιών της και της ιδιωτικής τους ζωής».

Στις αρχές Αυγούστου, ωστόσο, ένας μια πηγή κοντά στο ζευγάρι δήλωσε στο Us Weekly ότι το ζευγάρι χωρίζει αφού δεν κατάφερε να αποκαταστήσει τη σχέση του εν μέσω των ισχυρισμών για απιστία.

«Αφού βγήκε η είδηση της σχέσης τους, προσπαθούν να δουλέψουν πάνω στον γάμο τους, αλλά αυτή τη στιγμή βρίσκονται σε διάσταση», είπε η πηγή.
Ωστόσο, κάποιος από το περιβάλλον της ηθοποιού δήλωσε λίγες ημέρες αργότερα στη «DailyMail.com» ότι οι αναφορές ότι τερματίζουν το γάμο τους ήταν απλώς φήμες και εικασίες και ότι δεν έχει ληφθεί καμία οριστική απόφαση.

Επιπλέον, η πηγή είπε ότι η Πόρτμαν «ακόμα δεν ξέρει» αν θέλει να πάρει διαζύγιο, παρά το γεγονός ότι οι φήμες για την απιστία του την αφήνουν να αισθάνεται «αδύναμη».

«[Η Νάταλι] μισεί το γεγονός ότι η απιστία [του Μπέντζαμιν] την έχει κάνει να αισθάνεται ανίσχυρη», δήλωσε η πηγή.

«Δεν ξέρει αν μπορεί να ανακτήσει τη δύναμή της μένοντας μαζί του ή αφήνοντάς τον. Είναι πραγματικά ένας αγώνας να πρέπει να συνεχίσει να το αντιμετωπίζει», πρόσθεσε στη συνέχεια.

Αλλά η πηγή επέμεινε ότι «κατά βάθος» η Πόρτμαν και ο Μίλιπεντ εξακολουθούν να είναι «πραγματικά ερωτευμένοι» και προσπαθούν να ξεπεράσουν τα προβλήματά τους.

Φωτογραφία: Shutterstock

Ειδήσεις σήμερα:

Ο 36χρονος που σκοτώθηκε στο Blue Horizon ζούσε σε εργατικές κατοικίες στο Λασίθι - Μέλος 10μελούς οικογένειας

Το TikTok «ξεμπρόστιασε» αστυνομικό για τις ερωτικές του περιπτύξεις με γυναίκα σε περιπολικό - Δείτε βίντεο

Τραγωδία με 4χρονα δίδυμα στη Φλόριντα: Αποκοιμήθηκαν αγκαλιασμένα σε μπαούλο και πέθαναν από ασφυξία
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης