Νάταλι Πόρτμαν - Μπέντζαμιν Μίλιπαϊντ: Από τη γνωριμία στο «Black Swan» στο διαζύγιο και την «ταπείνωση»

Νάταλι Πόρτμαν - Μπέντζαμιν Μίλιπαϊντ: Από τη γνωριμία στο «Black Swan» στο διαζύγιο και την «ταπείνωση»

Το ζευγάρι χώρισε, αφού ο Μίλιπαϊντ την απάτησε με μία 25χρονη ακτιβίστρια - Έχουν αποκτήσει μαζί δύο παιδιά

natali-portman
Μία ιστορία κεραυνοβόλου έρωτα χωρίς όμως, ευχάριστο τέλος μοιράστηκαν η Νάταλι Πόρτμαν και ο πρώην σύζυγός της, Μπέντζαμιν Μίλιπαϊντ.

Γνωρίστηκαν το 2009, στα γυρίσματα της ταινίας «Βlack Swan», όπου και πρωταγωνιστούσε η ηθοποιός μαζί με τη Μίλα Κούνις. Ο Μπέντζαμιν ήταν ο χορογράφος της. Όπως έχουν αναφέρει και οι δύο σε δηλώσεις τους, ο έρωτάς τους ήταν κεραυνοβόλος. Έναν χρόνο αργότερα, το 2010 το ζευγάρι ανακοίνωσε τον αρραβώνα του.

«Η εγκυμοσύνη ήταν λίγο σοκ», είχε πει στο US Weekly πηγή από το στενό περιβάλλον του ζευγαριού, τον Ιανουάριο του 2011. «Έγινε πρόταση γάμου, αφού το έμαθαν. Είναι χαρούμενοι και όλα είναι καλά».

Σε συνέντευξή της το 2018 στο «Sirius XM Town Hall», η Νάταλι Πόρτμαν είχε πει για τον τότε αγαπημένο της και την περίοδο που συνεργάζονταν: «Νομίζω ότι ήμουν στη χώρα των ονείρων. Οπότε, ήταν πολύ διασκεδαστικά τα γυρίσματα καθ' όλη τη διάρκειά τους. Σαν να τον αναγνώρισα αμέσως. Είπα "οκ, αυτός είναι ο άνθρωπός μου"».
natalie-portman
Κλείσιμο
Δύο χρόνια μετά τη γνωριμία τους, το 2011 η ηθοποιός υποδέχτηκε στον κόσμο το πρώτο της παιδί με τον σύντροφό της, τον Άλεφ. Έναν χρόνο αργότερα, τον Αύγουστο του 2012 το ζευγάρι ενώθηκε με τα δεσμά του γάμου σε μία κλειστού κύκλου τελετή στην Καλιφόρνια.  «Μου αρέσει να είμαι μαμά, αλλά είναι πολύ πιο εντατική δουλειά από το να είσαι ηθοποιός. Το να πηγαίνεις στη δουλειά είναι σαν να έχεις μια μέρα άδεια», είπε η ηθοποιός του στο Elle UK, τον Σεπτέμβριο του 2013.

Σε άλλη της συνέντευξη στην «Telegraph» το 2013, είχε δηλώσει: «Είμαι λιγότερο επικριτική από ό,τι ήμουν πριν κάνω παιδί. Το σημαντικότερο πράγμα που έμαθα είναι ότι η ανατροφή των παιδιών είναι μια εντελώς διαφορετική εμπειρία για κάθε άτομο. Όλα είναι ωραία, δεν υπάρχουν συγκεκριμένοι κανόνες που πρέπει να ακολουθήσει —εννοώ, χωρίς φυσικά, να πληγώνεις το παιδί σου. Δεν υπάρχουν κανόνες για το τι σημαίνει να είσαι καλή μητέρα».
shutterstock_1335016682

Το 2017 η Νάταλι Πόρτμαν και ο Μπέντζαμιν Μίλιπαϊντ έγιναν ξανά γονείς, με την ηθοποιό να φέρνει στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι, την Αμάλια.

Μετά την ταινία «Black Swan», το ζευγάρι είχε ξανά την ευκαιρία να συνεργαστεί, στο «Vox Lux», το 2018. Η ηθοποιός υποδύθηκε την ποπ σταρ Σελέστε Μοντγκόμερι, ενώ ο σύζυγός της χορογράφησε τις σκηνές της.

natali-portman_2

«Ο σύζυγός μου χορογράφησε τη σκηνή χορού που έχει η ταινία στο τέλος. Ήταν τόσο διασκεδαστικό», είπε η Νάταλι Πόρτμαν στο Extra. «Ήταν σαν να ζούσα τα παιδικά μου όνειρα, όπως να γίνω ποπ σταρ και να έχω μικρόφωνο και μετά, ξέρετε, να πάω στη δουλειά με τον σύζυγό μου, κάτι που είναι πάντα πολύ διασκεδαστικό», πρόσθεσε.

Από τότε μέχρι και πρόσφατα, δεν είχε δοθεί καμία εντύπωση πως το ζευγάρι μπορεί να αντιμετωπίζει προβλήματα στον γάμο του. Στις δημόσιες εμφανίσεις τους, φέρονταν πάντα με τρυφερότητα ο ένας στον άλλο κι όλα έδειχναν πως η Νάταλι Πόρτμαν είχε βρει στα μάτια του συζύγου της τον απόλυτο έρωτα.
Snapinsta_app_297530728_793073245195295_5494017147940435109_n_1080
Τον Ιούνιο του 2023, κάποια δημοσιεύματα που κυκλοφόρησαν, κατηγόρησαν τον Μπέντζαμιν Μίλιπαϊντ ότι απάτησε τη Νάταλι Πόρτμαν με μία 25χρονη. Η «πέτρα του σκανδάλου» λέγεται πως είναι η Camille Étienne, μια ακτιβίστρια που αγωνίζεται για το κλίμα και τον πλανήτη. Αρχικά, κανείς δεν είχε επιβεβαιώσει την είδηση, μέχρι που κάποιες πηγές από το περιβάλλον τους έκαναν τις πρώτες δηλώσεις στα μέσα ενημέρωσης.

Μόλις έγινε γνωστή η είδηση, μία γυναίκα από το περιβάλλον της Νάταλι Πόρτμαν δήλωσε στο US Weekly πως η ηθοποιός προσπαθεί να σώσει τον γάμο της και να δώσει μια ευκαιρία στον σύζυγό της. «Η Νάταλι πιστεύει ότι η σχέση του Μπέντζαμιν ήταν μια σύντομη και ηλίθια σχέση που δεν σημαίνει τίποτα γι' αυτόν. Είναι πρόθυμη να δει αν είναι ικανή να ξαναχτίσει την εμπιστοσύνη της στον σύζυγό της και να βεβαιωθεί ότι τα παιδιά τους δεν θα μεγαλώσουν σε ένα "διαλυμένο" σπίτι», είπε χαρακτηριστικά.

Μία άλλη πηγή ανέφερε πως ο Μπέντζαμιν Μίλιπαϊντ μετανιώνει για τις πράξεις του. «Αυτή τη στιγμή μιλούν και δουλεύουν μαζί για το καλό των παιδιών τους», δήλωσε.

Λίγο καιρό αργότερα, τον Αύγουστο μία πηγή από το περιβάλλον τους επιβεβαίωσε τον χωρισμό τους μετά από 11 χρόνια γάμου στο US Weekly. «Αφού κυκλοφόρησαν τα νέα για τη σχέση του Μπέντζαμιν, προσπάθησαν να σώσουν τον γάμο τους, αλλά αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει τίποτα», ανέφερε.



Σε πρόσφατη εμφάνισή της, η ηθοποιός εθεάθη μόνη της να κάνει βόλτες στους δρόμους του Σίδνεϊ. Η 42χρονη βρέθηκε στο «Angel City Equity Summit», μια εκδήλωση για την ομάδα της Εθνικής Γυναικείας Ποδοσφαίρου, Angel City FC, στην Όπερα του Σίδνεϊ την Παρασκευή, όπου και την εντόπισαν οι παπαράτσι.

Ενώ περπατούσε, αυτό που τράβηξε τα βλέμματα του κοινού στις φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν στο διαδίκτυο, ήταν το γυμνό της δάχτυλο, ενώ έβγαζε τα χέρια της από τις τσέπες. Όπως παρατήρησαν οι θαυμαστές, και γρήγορα έγινε τίτλος σε πολλά δημοσιεύματα, η Νάταλι Πόρτμαν φαίνεται πως «έχει ξεφορτωθεί» τη βέρα του γάμου της.



Όσο κι αν προσπάθησε να δώσει μια ακόμα ευκαιρία στον γάμο της, εν τέλει δεν κατάφερε να «σβήσει» τα όσα έγιναν. Πηγή από το περιβάλλον τους μίλησε στο US Weekly, αναφέροντας πως η Νάταλι Πόρτμαν πιστεύει πως ο πρώην σύζυγός της πραγματικά, μετάνιωσε για τις πράξεις του, ωστόσο η ίδια δεν μπορεί να τις παραβλέψει.

«Η Νάταλι δεν έχει καμία αμφιβολία ότι ο Μπέντζαμιν μετάνιωσε για αυτό που έκανε. Ήταν όμωε, πραγματικά πολύ ταπεινωτικό ό,τι έγινε για εκείνη», είπε άτομο του στενού της κύκλου.

Άλλος άνθρωπος από το περιβάλλον τους, αναφέρει: «Η Νάταλι προσπάθησε να φτιάξει τα πράγματα, αλλά χωρίς αποτέλεσμα. Η ζημιά είχε γίνει. Δεν μπορούσε να τον συγχωρήσει κι έτσι, κάνει ένα διάλειμμα προς το παρόν από αυτόν».

Αν κι η απιστία του συζύγου της φαίνεται να ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι, η πρώτη πηγή σημειώνει πως το ζευγάρι είχε ήδη προβλήματα στον γάμο του από προηγουμένως. «Η σπίθα έλειπε για πολύ καιρό», λέει.

shutterstock_1543138427


Φωτογραφίες: Shutterstock
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης