Το σχόλιο της Νανάς Παλαιτσάκη για τη Φαίη Σκορδά συζήτησαν μεταξύ άλλων η Ελένη Τσολάκη και οι συνεργάτες της στο Πρωινό ΣουΣού την Πέμπτη 4 Ιανουαρίου. Η δημοσιογράφος του «MEGA Καλημέρα» αναφέρθηκε την Τετάρτη 3 Ιανουαρίου στην πρώην συνεργάτιδά της, με αφορμή μία σχετική κουβέντα που γινόταν στο πάνελ.
Η Ελένη Τσολάκη μοιράστηκε τη δική της σχετική εμπειρία: «Όταν έκανα το πρώτο δοκιμαστικό στον Alpha, υπήρχαν άνθρωποι που έλεγαν: "Είναι πολύ ξανθιά, είναι πολύ πεταχτή, μιλάει πολύ γρήγορα, κουνιέται πολύ". Πάντα υπάρχουν άνθρωποι. Και υπάρχει ένας άνθρωπος που είναι σε μια θέση που μπορεί να τον ξέρεις και μπορεί και να μην το μάθεις ποτέ - όπως στη δική μου περίπτωση - που λέει: "Ναι, εγώ βλέπω κάτι και μ' αρέσει" και από εκεί και πέρα τα φέρνει η ζωή, εσύ, ο Θεός , δεν ξέρω».
Δείτε το βίντεο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cy5vk0s4r29t)
Και πρόσθεσε: «Όλοι μπορεί να έχουμε αμφισβητηθεί σε ένα κομβικό για την καριέρα μας σημείο, σε ένα σκαλί που θα κληθούμε να ανέβουμε, ειδικά στο ξεκίνημα, αλλά και στη συνέχεια πολλές φορές συμβαίνει».
Επίσης, συμπλήρωσε: «Για όλους! Για την Ντορέττα δεν λέγανε; Για τον Πέτρο Κωστόπουλο δεν λέγανε; Για την Τζένη Μπαλατσινού».
Η Seneca Medical Group κατέκτησε 11 βραβεία στα Medical Beauty Awards 2025, σταθερή στη δέσμευσή της για παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών μεταμόσχευσης μαλλιών
Με απόλυτη επιτυχία και με μετρήσιμα αποτελέσματα, που αποδεικνύουν ότι η συνεργασία ιδιωτικού - δημόσιου τομέα μπορεί να κάνει τη μεγάλη διαφορά, ολοκληρώθηκαν τα έργα βιώσιμης διαχείρισης νερού στο Δήμο Τανάγρας, κατά τη δεύτερη φάση του προγράμματος Zero Drop Mornos.
Διαθέσιμο από την Παρασκευή 5/12 έως και την Τετάρτη 7/1, με 4 καθημερινές back-2-back προβολές ταινιών - Με πάνω από 130 ταινίες για όλη την οικογένεια και περισσότερες από 25 ταινίες σε Α’ τηλεοπτική προβολή