Το βράδυ της Παρασκευής 29 Δεκεμβρίου, ο ηθοποιός ήταν στο κέντρο που τραγουδούν η Δέσποινα Βανδή με τον Γιώργο Σαμπάνη.
Την ώρα ο Γιώργος Σαμπάνης ήταν στην πίστα και έλεγε το «Περιττό να σου πω» του Βασίλη Καρρά, ο οποίος έφυγε από τη ζωή την παραμονή των Χριστουγέννων, ο Βασίλης Μπισμπίκης σηκώθηκε και χόρεψε ξανά ζεϊμπέκικο.
Θαμώνες τον κατέγραψαν με τα κινητά τους τηλέφωνα και ανάρτησαν τα κλιπ στο TikTok.
Η Δέσποινα Βανδή και ο Βασίλης Καρράς είχαν μεγάλη φιλία και η τραγουδίστρια εμφανίστηκε συντετριμμένη στην ταφή του μεγάλου λαϊκού ερμηνευτή. Ο Βασίλης Μπισμπίκης τη συνόδεψε στο Κοκκινοχώρι Καβάλας, για να πει το τελευταίο «αντίο» στον Βασίλη Καρρά.
Ο Όμιλος Active πρωταγωνιστεί στη νέα τεχνολογική εποχή, διευκολύνοντας την ψηφιακή μετάβαση και οδηγώντας τις εξελίξεις σε μια σειρά από κρίσιμους τομείς για το μέλλον της χώρας, όπως για παράδειγμα της Εκπαίδευσης.