Βανδή - Μπισμπίκης: Το ζεϊμπέκικο, τα φιλιά στην πίστα και τα αρνητικά σχόλια

Βανδή - Μπισμπίκης: Το ζεϊμπέκικο, τα φιλιά στην πίστα και τα αρνητικά σχόλια

Έντονη κριτική έχει δεχτεί το ζευγάρι, μετά το viral βίντεο με τον ηθοποιό να ανεβαίνει στη σκηνή δίπλα στην αγαπημένη του και τα τρυφερά ενσταντανέ τους

vandi-mpismpikis_4
Ο Βασίλης Μπισμπίκης έκανε την εμφάνισή του στο νυχτερινό κέντρο που εμφανίζεται η Δέσποινα Βανδή και τα τρυφερά τετ-α-τετ τους πάνω στη σκηνή, σχολιάστηκαν ιδιαίτερα.

Το ζευγάρι συζητιέται συνεχώς, από την πρώτη στιγμή που έκανε γνωστό τον έρωτά του δημόσια, αφού οι εκδηλώσεις αγάπης του ενός προς τον άλλο είναι όχι μόνο συχνές, αλλά και «υπερβολικές», όπως τις χαρακτηρίζουν κάποιοι.

Αυτή τη φορά, το φιλί που αντάλλαξαν πάνω στη σκηνή, το ζεϊμπέκικο του ηθοποιού, αλλά και το τραγούδι που επέλεξε να ερμηνεύσει για εκείνον η Δέσποινα Βανδή, καθισμένη στα πόδια του, προκάλεσαν αντιδράσεις, με καλλιτέχνες, αλλά και παρουσιαστές να σχολιάζουν τη στάση τους.


Πρώτη, η Ελένη Βιτάλη, που διατηρεί προφίλ στο Facebook με το όνομα Ελένη Ξύδη από το επίθετο του συζύγου της, σχολίασε ένα σχετικό άρθρο για το ζευγάρι. Πιο συγκεκριμένα, η γνωστή ερμηνεύτρια, έγραψε στα σχόλια μίας δημοσίευσης στο Facebook:

«Μα μου έρχεται να πω καμία κουβέντα όμως ξέρετε τώρα πόσα θέλουνε να με κρεμάσουν στα μανταλάκια κι εμένα και όσους δεν είναι στην πάρτη τους! Ηλίθιοι όμως κατά τα άλλα καλλιτέχνες, για έναν κόσμο ίδιο με αυτούς που δεν ξέρει ούτε που πατάει, ούτε γιατί γεννήθηκε, ούτε γιατί υπάρχει!».

Κλείσιμο
Στη συνέχεια, η Ελένη Βιτάλη επανήλθε με νέο σχόλιο: «Η φωτογραφία μου θύμισε την παραγγελιά! Ο Μπισμπίκης σαν αγρίμι κι η αγαπημένη... τούρλα ο πισινός της στον κόσμο!».

βιταλη

Την εικόνα σχολίασε και ο Γιώργος Λιάγκας, υποστηρίζοντας ωστόσο το ζευγάρι σε ένα βαθμό. Ο παρουσιαστής δήλωσε πως ο έρωτας του ζευγαριού είναι ολοφάνερος και εξήγησε πως είναι λογικό ένας ερωτευμένος να ξεπερνά που και που τα όρια.  Βέβαια, δήλωσε πως βλέποντας την επόμενη μέρα τα σχόλια που έχουν δεχτεί, θα έπρεπε να έχουν μετανιώσει για τη διαχυτικότητά τους.

Μάλιστα, αναφέρθηκε και στα παιδιά της τραγουδίστριας, που πολλοί χρησιμοποιούν σαν δικαιολογία για να σχολιάσουν αρνητικά το ζευγάρι. «Δεν πήγαν να φάνε ένα φαγητό παιδιά. Δούλευε η Δέσποινα Βανδή και την ώρα της δουλειάς της, πάει ο Βασίλης Μπισμπίκης, βάζει και τα χέρια πίσω, μάγκας… Και ο συμβολισμός παίζει ρόλο. Το βράδυ υπάρχει μία χαλάρωση σε όλα τα πράγματα. Μπορεί να πιεις κι ένα ποτήρι παραπάνω… Η Δέσποινα δεν έκανε κάτι, ο Βασίλης ανέβηκε πάνω στη σκηνή. Αυτό είναι κάτι που μπορεί να τους ξέφυγε, από τον πολύ τον έρωτα. Σήμερα το βλέπουν. Οι ίδιοι με αυτό που βλέπουν είναι οκ; Διαφωνώ με τη λογική κάποιων που λένε ότι υπάρχουν παιδιά. Τα παιδιά της Δέσποινας είναι μεγάλα και χαίρονται που η μαμά τους έχει βρει έναν μεγάλο έρωτα. Δεν με πειράζει εμένα αυτό με τα παιδιά. Γι’ αυτούς τους δύο, αυτό εδώ δημόσια, είναι οκ; Δεν το έχουν μετανιώσει θεωρείτε;», δήλωσε χαρακτηριστικά.

«Εγώ δεν θα το έκανα ποτέ. Το ζηλεύω και λίγο που ερωτεύτηκαν τόσο πολύ που έχουν σχεδόν ξεμωραθεί και κάνουν αυτά τα πράγματα δημόσια. Δεν το λέω ειρωνικά. Μακάρι να μου τύχει κι εμένα ένας έρωτας, να κεραυνοβοληθώ και ό,τι πιστεύω μέχρι εκείνη την ώρα, να αλλάξω. Να διαψευστώ. Πιστεύετε ότι αν στον Μπισμπίκη έλεγαν πριν 10 χρόνια ότι θα ερωτευτείς μία σταρ του lifestyle και θα πας στα μπουζούκια να τη φιλάς στο στόμα, τι θα έλεγε;», συμπλήρωσε.

Λιάγκας για Βανδή και Μπισμπίκη: «Έχουν σχδόν ξεμωραθεί και τα κάνουν δημόσια αυτά»

Το εν λόγω βίντεο σχολίασε και η Ελεονώρα Μελέτη με τους συνεργάτες της στην εκπομπή Mega Καλημέρα. Η παρουσιάστρια δήλωσε πως χαίρεται τον έρωτά τους και δεν την ενοχλεί σε καμία περίπτωση να τους βλέπει τόσο χαρούμενους.

«Εγώ το απολαμβάνω, μου αρέσουν πάρα πολύ και δεν μπορώ με τίποτα να ενοχοποιήσω κάτι τόσο ωραίο και αληθινό. Αλλά και την ανάγκη των ανθρώπων, όχι να το μοιράζονται δημόσια, αλλά να μην αποτρέπουν του εαυτούς τους από το να εκδηλώσουν δημόσια. Δεν είναι ότι το διαφημίζουν, είναι ότι απλά δεν βάζουν φρένο στον εαυτό τους, στο να το εκδηλώσουν. Κανονικά μπορείς κάποιος να σκεφτόταν πως επειδή είναι πρόσωπα προβολής, ίσως να βάζανε έναν περιορισμό», είπε χαρατηριστικά.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cqne7v0u5io1)

Η κόρη της Δέσποινας Βανδή θέλησε κι εκείνη να υποστηρίξει τη μητέρα της και το έκανε με δύο αναρτήσεις στον προσωπικό της λογαριασμό στο Ιnstagram.

Η Μελίνα Νικολαΐδη δημοσίευσε αρχικά, σε story ένα στιγμιότυπο με την τραγουδίστρια να κάθεται στα πόδια του ηθοποιού στη σκηνή και στη συνέχεια, έναν στίχο από το τραγούδι της Δέσποινας Βανδή «Έρωτα θέλει η ζωή», που κυκλοφόρησε το 2010.

«Έρωτα θέλει η ζωή, έρωτα θέλει! Κι άσε τους άλλους να ζηλεύουν είναι επόμενο», έγραψε η 19χρονη ως απάντηση στα όσα λέγονται για τη μητέρα της και τον σύντροφό της.

μελινα1_2
μελινα2_2

Φυσικά, το Twitter δεν άφησε ασχολίαστο τον έρωτα του ζευγαριού. Δείτε παρακάτω μερικά από τα σχόλια: 






Ειδήσεις σήμερα:

Μαντλίν ΜακΚαν: Η οικογένειά της αποδέχθηκε τεστ DNA της 22χρονης που υποστηρίζει πως είναι εκείνη

Μύκονος: Πώς έγινε ο καβγάς που οδήγησε στην δολοφονία του 34χρονου Αλβανού

Πόλεμος στην Ουκρανία: Αιφνιδιαστικά στο Κίεβο ο Μπάιντεν - Περπατούσε με Ζελένσκι ενώ ηχούσαν σειρήνες.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης