Sia: Πήγα για λιποαναρρόφηση σήμερα, προσευχηθείτε για μένα

Sia: Πήγα για λιποαναρρόφηση σήμερα, προσευχηθείτε για μένα

«Είμαι ανασφαλής όπως όλοι» είπε στο κοινό της και τόνισε πόσο τυχερή είναι που έχει τα χρήματα να αλλάξει την εμφάνισή της

sia_lifting
Η Sia αποκάλυψε το Σάββατο 9 Δεκεμβρίου στους εκατομμύρια φαν της, ότι υποβλήθηκε σε λιποαναρρόφηση

Μέσα από ένα tweet, h 47χρονη τραγουδίστρια έγραψε, ότι αισθάνεται ανασφαλής, όπως όλοι και εξήγησε τον λόγο που αποφάσισε να προχωρήσει στη συγκεκριμένη επέμβαση.

«Έπρεπε να πάρω ένα φάρμακο που με έκανε να πάρω πολλά κιλά, τα οποία δεν μπορώ να χάσω με άσκηση ή φάρμακα για τον θυρεοειδή, οπότε πήγα για λιποαναρρόφηση σήμερα. Σας παρακαλώ, να ξέρετε ότι είμαι τόσο τυχερή που έχω τους πόρους για να αλλάξω τον τρόπο με τον οποίο δείχνω και ότι όταν με δείτε να δείχνω πάλι τρελή αλεπού θέλω να ξέρετε ότι αυτό δεν προήλθε από δίαιτα και άσκηση. Θέλω να είμαι ειλικρινής για ό,τι κάνω, ώστε να μην συμβάλλω στο σύστημα που μας λέει ότι δεν είμαστε αρκετοί. Είμαι ανασφαλής όπως οι περισσότεροι άνθρωποι και το να βρίσκομαι μπροστά στο κοινό μου προκαλεί άγχος, οπότε έκανα την επιλογή να αλλάξω την εμφάνισή μου για δικά μου θέματα αυτοπεποίθησης. Προσευχηθείτε για μένα παρακαλώ! Σας αγαπώ, συνεχίστε!» έγραψε η Sia.
H Sia σπάνια δείχνει το πρόσωπό της, τόσο σε συναυλίες, όσο και στα βίντεο κλιπ της και τα social media. Σε μια από τις πιο πρόσφατες αναρτήσεις της στο Insrtagram, φαίνεται η αλλαγή στην εμφάνισή της.


Τις περισσότερες από τις δημόσιες εμφανίσεις της, η Sia κρύβει το πρόσωπό της κάτω από τεράστιες περούκες. Η τραγουδίστρια με καταγωγή από την Αυστραλία αποκάλυψε πριν μερικούς μήνες, ότι υποβλήθηκε σε λίφτινγκ προσώπου.
Sia Reveals She Had Face Lift After Years of Hiding Face






Ειδήσεις σήμερα

Στα ίδια επίπεδα οι τιμές του ρεύματος στις αρχές του 2024 - Τι προβλέπουν οι τέσσερις κατηγορίες τιμολογίων

Πτήση τρόμου στη Ρωσία: Οι μάσκες οξυγόνου πέφτουν, οι επιβάτες ουρλιάζουν και προσεύχονται - Δείτε βίντεο

Δολοφονία χαρακτήρα καταγγέλλει η Λουπάκη μετά την απάντηση του διευθυντή του «Κόκκινο»


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Best of Network

Δείτε Επίσης