Το Ναυάγιο: Ο Ιπποκράτης δείχνει μία σκοτεινή του πλευρά

Το Ναυάγιο: Ο Ιπποκράτης δείχνει μία σκοτεινή του πλευρά

Απόψε στις 22:50, στο MEGA - Δείτε το τρέιλερ

to_navagio_612
Στο σημερινό επεισόδιο του «Ναυάγιου» ο Δημήτρης ανησυχεί για τη Μαρία και την επισκέπτεται στο νοσοκομείο. Η Μαρία και ο Παντελίδης τραυματίζονται στη συμπλοκή μετά την συνάντηση των θυμάτων του Φοίνιξ. Ο Παντελίδης ετοιμάζει την εκδίκησή του αποφασισμένος να σπείρει διχόνοια ανάμεσα στους συγγενείς των θυμάτων. Ο Γιώργης και ο Στελής προσπαθούν να βρουν ποιος δίνει πληροφορίες στον Παντελίδη, κάτι που φέρνει σε δύσκολη θέση την Αλίκη. Ο Δημήτρης ανησυχεί για τη Μαρία και την επισκέπτεται στο νοσοκομείο κρυφά.

Δείτε το τρέιλερ
Το Ναυάγιο | Τετάρτη 6/12, 22:50 (trailer)

Η Ειρήνη εκπλήσσεται όταν ανοίγει το βαλιτσάκι που της έφερε ο Ιπποκράτης, καθώς δεν περιείχε αυτό που περίμενε. Ο Ιπποκράτης ταράζεται όταν μαθαίνει πως η Ειρήνη θέλει να κυνηγήσει τους υπεύθυνους του ναυαγίου και δείχνει μία σκοτεινή πλευρά του. Ο Πέτρος δηλώνει στους αρχαιοκάπηλους πως θα κάνει τη ληστεία που του ζήτησαν, αλλά βρίσκεται πάντα υπό το άγρυπνο βλέμμα του Άγγελου. Η Λίνα και η Βάσω έρχονται αντιμέτωπες με την οργή του Διονύση ο οποίος εισβάλλει έξαλλος στο σπίτι τους και τις απειλεί.

Ειδήσεις σήμερα:

«Γιατί να την αφήσω;» είπε αμετανόητος ο 71χρονος που σκότωσε την 43χρονη στη Σαλαμίνα - Ετοιμαζόταν να φύγει εκτός Αττικής

«Θωρακισμένη» η επίσκεψη του Ερντογάν στην Αθήνα - Οι συμφωνίες στο τραπέζι

Φρικτός θάνατος για 6χρονο στις ΗΠΑ: Τον κατακρεούργησαν τα σκυλιά φιλικής οικογένειας
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης